Φωτιά σε εταιρεία στο Σιδηρόκαστρο (φωτό+video)

Πατήστε για να δείτε βιντεο

Φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία και εργαστηρια της εταιρείας ζαχαροπλαστικής ΓΑΛΒΑΣ που βρίσκεται στο Σιδηρόκαστρο. Αργά το βράδυ η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Διαβάστε παρακάτω και την σημερινη ανακοιβωση της εταιρείας.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύει η εταιρεία μας ίσως κάποιες παραγγελίες καθυστερήσουν.Η παραγωγή μας όμως δε θα σταματήσει… Ζητάμε την επιείκεια σας μέχρι να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας.. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε».

Διαβάστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιοχής μετέβησαν γρήγορα και αποσοβησαν έτσι ώστε να μην επεκταθεί και γίνουν περισσότερες ζημιές. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ζημιά είναι ολοκληρωτική και ακόμα ανυπολόγιστη.

Στην πάνω φωτό οι πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από την εταιρεία και η μάχη που εδωσαν οι πυροσβέστες. Συνολικά 12 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έδωσαν το παρών.

Μαζί ήρθε και ένα Πυροσβεστικό όχημα από τις Μουριές Κιλκις για την κατάσβεση. Και δυο υδροφόρες από τον Δήμο Σερρων που έφτασαν έγκαιρα.

Στην κάτω φωτογραφία η φωτιά κατέκαψε το εργαστήριο που είχε μέσα δυστυχώς πολλά εύφλεκτα υλικά.

Αργά το βραδυ έβαλε φωτογραφίες και ο Δημαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσιδης που ήταν εκει και κάνει λόγο για πολυ μεγάλη ζημιά στην εταιρεία.