Φιλικό: Πανσερραϊκός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-5

Το μυαλό στις γιορτές και μόνο σε αυτές είχαν οι παίκτες του Πανσερραϊκού που γνώρισαν βαριά ήττα με 2-5 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (ομάδα Γ’Εθνικής), στον φιλικό αγώνα που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας. Από την αρχή του αγώνα φαινόταν πως οι παίκτες δεν είχαν όρεξη για αυτό το φιλικό και βρέθηκαν στο ημίχρονο να χάνουν με 1-2. Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές και η ομάδα της Πιερίας αποδείχτηκε πιο ορεξάτοι και εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ σε 2-5 που ήταν και το τελικό σκορ. Οι Δημήτρης Πλιάγκας και Γιώργος Καρακούτης σκόραραν για λογαριασμό της ομάδας. Όσοι φίλαθλοι κυρίως οργανωμένοι που παρακολούθησαν τον αγώνα δεν πίστευαν την έκταση που πήρε το σκορ. Πέντε γκολ ο Πανσερραϊκός και μάλιστα εντός έδρας σε παιχνίδι και ας ήταν φιλικό στις Σέρρες έχει να δεχτεί από τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πριν 3 χρόνια σε επίπεδο Σούπερλιγκα (1-5). Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Τριανταφύλλου που γύρισε ο αστράγαλος του το Σάββατο, αλλά δεν εκφράζονται φόβοι ανησυχίας, αλλά και οι Βοσκόπουλος, Τάντιτς. Δοκιμάστηκε με συστάσεις του Μλάντεν Φουρτούλα ένας 21 χρονος επιθετικός Βλάνταν Σίμιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Σιάκκας, Καψάλης, Δ.Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπονέρης, Πλιάγκας, Γκόγκας, Γαϊδαρτζής.
Έπαιξαν και οι Κασμερίδης, Μπαντάκ, Ναυρινιάδης, Δαγκούλης, Κούτλας, Γεωργιάδης, Καρακούτης, Μουτεσίδης, Παπαστεργίου, Σίμιτς.
AXIΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Ηλιάδης, Παναγιωτίδης, Ραπτόπουλος, Καραγκούνης.
Έπαιξαν και οι: : Νάκας, Γασπαράτος, Καπασακαλίδης, Τσιάρης, Μωυσίδης, Καθάριος, Κοτσαρίδης.

ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: WWW.SERRESSPORT.GR