Επιστροφή στο μέλλον και η ανάγκη για ποιότητα-Αποψη του Κώστα Δελή

Λίγο διαφορετικά θα ξεκινήσω από αθλητικά σήμερα.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια να γυρίσουμε πίσω και να αναζητήσουμε την ποιότητα που είχαμε πει κρίσης. Έρχεται λέει το MEGA Channel που στιγμάτισε μια γενιά παιδιών, που τώρα μεγάλωσε,.

Άλλο παράδειγμα?,Η Ομόνοια και η παλιά της εικόνα με το αξεπέραστο συντριβάνι που δεν αφήνει ξανα ασυγκίνητο κανέναν. Τώρα λέει ο Δήμαρχος Αθηναιων θα το κάνει ξανά όπως τότε. Η ανάγκη να γυρίσουμε στην αγνή εποχή υπάρχει, μόνο που οι παράμετροι και τα θέλω άλλαξαν.

Πάμε στα δικά μας τώρα. Ο Πανσερραϊκός βρίσκει τον δρόμο του, εδραιώνεται στην πρώτη θέση και σκέφτεται με σοβαρότητα τα μπαράζ. Η νίκη με 1-0 μπορεί να φαίνεται αναιμικη με την Ένωση Αλεξ/λης, ας μηνωστόσο ήρθε πιο εύκολα από ότι φαίνεται. Και 3-0 να ερχόταν κάνεις δεν θα έλεγε τίποτα, ήταν σχεδόν το ιδιο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Έξω για δύο μήνες ο Γιανναρακης

Έγιναν καλές κινήσεις μεταγραφικά με την διοίκηση να σκέφτεται το ποσό ενισχυμένη-θωρακισμενη θα είναι η ομάδα στα μπαράζ. Κακά τα ψέματα Περνη και Θάσο έχουν μείνει τα εκτός έδρας και το πιο δύσκολο εντός έδρας ματς είναι με την Χρυσούπολη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Όλοι θέλουν η ομάδα να αλλάξει κατηγορία.