Ενορχηστρωμένη επίθεση, πληρωμένες απαντήσεις-Άποψη του Κώστα Δελή

Αν και οι απόψεις μου στο site είναι για αθλητικά δρώμενα, αναγκάζομαι να γράψω για τον σάλο που θέλησαν να κάνουν κάποιοι με αφορμή status μου στο Facebook. Αυτό που έγραψα παρερμηνεύτηκε, υιοθετηθηκε λάθος και δυστυχώς για τον χώρο μας, βγήκαν στην επιφάνεια κάποιες αντιπάθειες που μέχρι πρότινος δεν τις ήξερα. Δεν υπάρχει κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Όταν εγώ πήγαινα στην Ειδομένη για το ρεπορτάζ, αυτοί (συνάδελφοι) διάβαζαν από το Ίντερνετ το Σαν Σήμερα (σιγουρακι στήλη). Το προσφυγικό είναι δύσκολο θέμα μην το παρερμηνευουμαι εύκολα.  Όσο για τον καφέ, χμμμ ναι θέλω ησυχία στην πόλη που ζω, δεν είναι κακο αυτό. Κάθε Σάββατο λέει ένας πίνεις καφέ. Μα για τον Θεό, θα δώσω λογαριασμό και για αυτό?

Ποιος φέρνει τους Γιεζιντι στην πόλη? Στην Δομή τους να έκαναν διαμαρτυρία. Το Σύνταγμα μας μιλά για Έλληνες που μπορούν να διαμαρτύρονται…για ψάξτε το!!!

Ποιοι υποστηρίζουν τους Γιεζιντι?

Γνωστή δημοσιογράφος του αριστερού χώρου, που κάνει ραδιόφωνο, έγραψε αρχικά για εμένα. Α λέει δεν αναφέρομαι σε εσένα ή μάλλον σε εσένα. Θυμάστε έναν Μάρκελλο Νύκτα??? Μετά εξαφανίστηκε!

Το FONH θα σας απαντά παντού, δεν θα σας αφήσει έτσι. Θα παίρνετε αυτό που σας αξίζει στην κοινωνία

Χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά, καταφέρεται στο πρόσωπο μου και αφήνει αιχμές για το αν ανήκω στον χώρο. Με δύο πτυχία, ένα Γενικής δημοσιογραφίας και ένα Αθλητικής, πως πραγματικά το σκέφτηκε αυτό, όταν μάλιστα συμπληρώνω και 15 χρόνια ως επαγγελματίας στον χώρο και έχω κριθεί από το κοινό πολλές φορές για τα αθλητικά μου γραφόμενα. Σα να μην έφταναν όλα αυτά έβαλε από ένα ψευτικό προφιλ τον άντρα της να γράψει επίσης ανακρίβειες.

Διαγράψτε την κάθε Αννα Χατζηνικολάου, μην δίνεται βήμα σε ψεύτικα προφιλ

Κύριοι η άποψη μου είναι προσωπική,την εκφράζω εγώ και δεν ανήκει σε κανένα ΜΜΕ. Θίχτηκαν κάποιοι όταν ανέφερα για τους Πρόσφυγες. Η αντίδραση μου προέρχεται όχι γιατί θέλουν να σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία, αλλά γιατί βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης ημέρα Σάββατο με Σερραίους στην αγορά, να κάνουν την διαμαρτυρία τους. Ποιος τους θέλει μέσα στον ιστό της πόλης? Γιατί ξαφνικά κάποιοι παίρνουν το μέρος τους; Μια χαζή ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου που προφανώς τους ενοχλεί το FONH.

Ξαφνικα πρώην συνεργάτης του Πέτρου Αγγελίδη παίρνει θέση σε ψεύτικο προφίλ, υποστηρίζοντας τους Πρόσφυγες. Απίστευτο!

Σα να μην έφτανε όλο αυτό, έρχεται και εδώ και καιρό ένα ψετικό προφιλ στο Facebook με το όνομα Άννα Χατζηνικολάου να κάνει την επίθεση. Αντρας που γνωρίζω ποιος είναι χειρίζεται ένα προφίλ με εμπάθεια στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση και τους ανθρώπους του γράφει διάφορα. Το κακό είναι ότι κάποιοι σας αρέσει αυτά που λέει και ας είναι ψέμματα και ανακρίβειες. Οι Σερραίοι δεν έχουμε ανάγκη από ψεύτικα προφιλ. Μην σας ταίζουν σανό και το περνάτε για χρυσάφι. Φιλτράρετε τι διαβάζετε. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που κυρύξαμε τον ανένδοτο. Και ξέρει πολύ καλά η Άννα Χατζηνικολάου, πως ο αντρικός πόντος που έφυγε από το καλσόν, ίσως της / τον στοιχίσει ακριβά. Και αυτόν που γράφει και τον μπάμπα του που κρύβεται από πίσω.

Εμπάθειες στην φόρα από τον χώρο μου…

Σχόλια Σερραίων λένε το ρεπορτάζ που κάναμε είναι καλό. Μια κυρία γνωστή μας τα γύρισε, λέει δεν αναφέρομαι σε εσάς. Από την Αγία Νάπα μου λένε δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά σχολιάζω. Ας σοβαρευτούμε λίγο…

Δεν θέλω να ξανακάνω αναφορές ξανά σε τέτοια θέματα.