Ένα ΜΠΡΑΒΟ στην Γατίδης Fresh για το School Packs!

Αξίζουν Συγχαρητήρια και ενθάρρυνση τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες από Σερραίκες εταιρείες που δεν νοιάζονται μόνο για το κερδος, αλλά και για τον άνθρωπο. Αρκεί να δείτε τις αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο Facebook για να καταλάβει κανείς πως αυτή η εταιρεία έχει ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο.

ΜΟΝΟ με 1,5€

Σε μια μικρή τοπική κοινωνία που έχει λαβωθει από την οικονομική κρίση τέτοιες κινήσεις ανακουφίζουν πραγματικά τις αδύναμες οικογένειες.

Τα βραβευμένα Γατίδης School Packs είναι η λύση για σωστή διατροφή στο Σχολείο!

Κάθε τάξη σε κάθε γενιά ήρθε αντιμέτωπη με μια αδύναμη οικογένεια κι έναν μαθητή που δεν είχε χρήματα επάνω για να αγοράσει να φάει το πρωί στο Σχολείο

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και τα Γατίδης School Packs αποτελούν για τους γονείς και τους μικρούς μαθητές τη λύση για σωστή διατροφή στο σχολείο!

Τα Γατίδης School Packs τα οποία απέσπασαν ασημένιο βραβείο concept 2017 στα βραβεία ελληνικής εστίασης estia awards, είναι η καθημερινή πρόταση για εύγευστο και υγιεινό πρωινό από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους. Μία συσκευασία ειδικά φτιαγμένη για να χωράει ένα ολοκληρωμένο πρωινό και δεκατιανό μαζί, καλύπτοντας πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού κατά τη διάρκεια του σχολείου.
Καθημερινά, στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο διαφορετικών προτάσεων υγιεινού πρωινού για παιδιά, μόνο με 1,5 € / school pack!

Τα Γατίδης School Packs
1η επιλογή:

Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σάντουιτς με τυρί κρέμα και άπαχο βουβαλίσιο κρέας πλούσιο σε σίδηρο ή με αλλαντικό γαλοπούλας και φυσικό χυμό πορτοκάλι.
2η επιλογή: Κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπουκίτσες από χειροποίητες μπάρες δημητριακών (100gr) με μέλι και φυσικό χυμό πορτοκάλι.
Σύντομα στα school packs θα βρείτε και νέους συνδυασμούς γεύσεων!

Επιλέξτε κάθε μέρα το δικό σας Γατίδης School Pack από τα καταστήματα Γατίδης Fresh προσφέροντας την απαιτούμενη ενέργεια και ένα πλήρες πρωινό και δεκατιανό μαζί, για το παιδί σας στο σχολείο.
Τα Γατίδης School Packs είναι διαθέσιμα καθημερινά σε όλα τα καταστήματα Γατίδης Fresh σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και Κιλκίς και κοστίζουν μόνο 1,5 €.
Απολαυστική ημέρα με θρεπτικές και υγιεινές προτάσεις από επιλεγμένες ελληνικές πρώτες ύλες, χαμηλά λιπαρά και … πολλή γεύση!
Καλή σχολική χρονιά με νόστιμα και υγιεινά πρωινά!