Εμπιστευτείτε την Σερραϊκή αγορά-Αποψη του Γιάννη Δελή

Οι Εθνικές Εκλογές αλλά και οι Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωεκλογές αποτελούν παρελθόν. Πριν απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπες θεωρώ χρήσιμο να γίνει αναφορά στην αγορά των Σερρών.

Διαβαστε και τα άλλα άρθρα του FONH.GR

Πρέπει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις Σερραικές επιχειρήσεις, τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Είναι γεγονός πως η αγορά της πόλης των Σερρών περνάει δύσκολες ημέρες, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η πρώτη χρονιά. Και μέχρι τώρα είναι πολύ σημαντικό που άντεξε, κακά τα ψέματα.

Κάποτε προ κρίσης, ο κόσμος είχε στραφεί πολύ στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Αναφέρομαι για μαγαζιά με γυναικεία προϊόντα, ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ.

Έπειτα η επελαση των Κινεζικών καταστημάτων και στις Σέρρες, έφερε μια αναρχία στο αγοραστικό κοινό. Προκλήθηκαν αρρυθμίες στην αγορά είναι γεγονός.

Σύμφωνοι, ο ανταγωνισμός μας κάνει όλους καλύτερους, αλλά αλλά και εμείς πρέπει να επιλέγουμε σωστά

Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως ζει σε μια μικρή τοπική κοινωνία, που αν ο ένας στηρίξει το μαγαζι του γείτονα του και το αντίστροφο, τότε τα χρήματα θα γυρνούν εδώ και η ρευστότητα που τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει, θα φέρει μια ισορροπία κάποια στιγμή.

Δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα δικά μας μαγαζιά από τα άλλα, σε ότι αφορά την ποιότητα, τις τιμές και την αισθητική. Είπαμε όμως ο ανταγωνισμός, νέες ιδέες και βιτρίνες μας κάνουν όλους καλύτερους.

Αυτό το διαπίστωσα πηγαίνοντας με την μητέρα μου στην οδό Τσαλοπούλου. Μπήκαμε για χάρη της στο κατάστημα Moka με γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

Για πολλά χρόνια η οδός Τσαλοπούλου ήταν μια οδός που είχε πολύ κοσμο και φινέτσα. Καμμία σχέση η αίγλη που είχε και έχει ακομα η Διονυσίου Σολομού, ο αείμνηστος παππούς μου Κωνσταντίνος Καραμαριγος διατηρούσε το μαγαζί με γυναικεία ενδύματα «Γυναίκα». Μια δεύτερη Μεραρχίας ήταν η άλλη παράλληλος.

Θέλω να δω την αγορά μας με κόσμο να ψωνίζει και όχι οι καταναλωτές να κάνουν μόνο βόλτες απ’ εξω και τα μαγαζιά να είναι άδεια μέσα