ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Λήψη για την ταινία της FONH FILMS

Η FONH FILMS άνοιξε σε μια πλατφόρμα την πολεμική περιπέτεια Σερραϊκής παραγωγής με τίτλο «Οι Σφαίρες Καίνε Για Πάντα«. Η προβολή της ταινίας έγινε διαδικτυακά είχε τεράστια επιτυχία, αλλά πλέον ΔΕΝ είναι ΕΝΕΡΓΗ στο You tube.

Θέλοντας να παροτρύνει τον κόσμο στο αναγκαίο slogan «Μένουμε Σπίτι» άνοιξε για δύο ημέρες την ταινία προς το κοινό μετά την αναβολή της πρεμιέρας από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και τα «Αστέρια«.

Σε λίγο θα κυκλοφορήσει σε DVD η νέα ταινία

Τίτλος : «Οι Σφαίρες Καίνε Για Πάντα»

Περιγραφή ταινίας μικρού μήκους: Διάρκεια 26′

Ένας δημοσιογράφος της εποχής καταγράφει διάφορες ανθρώπινες ιστορίες από τον πόλεμο με στόχο να τις εκμεταλλευτεί στο μέλλον. Βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου και με τη φωτογραφική του μηχανή αποτυπώνει συγκλονιστικές εικόνες από τις μάχες.

Ωραίες αντικες αυτοκίνητα, το τρένο του Όριεντ Εξπρές, εικόνες από το Νόμο Σερρών και μέρη της Ελλάδας, σε μια άκρως Σερραϊκή παραγωγή.

Παραγωγή: FONH FILMS 2020

Σενάριο – Σκηνοθεσία:

Γιάννης Δελής

Τεχνικός Σύμβουλος:

Σπυρίδων Τσαρτσιδης

Guest Star:

Χριστίνα Παππά

Παίζουν:

Χριστίνα Παπακωνσταντίνου

Χρήστος Ευγενίδης

Ζουμπουλιά Παπαδοπούλου

Χρυσοβαλαντης Συκας

Παραγωγός:

Κώστας Δελής

Σύντομα σε DVD

Πάρτε μια γεύση από το Trailer 

Απο 6 ως 10 Απριλίου 1941, οι μαχητές του Ρούπελ και των υπόλοιπων οχυρών της Γραμμής Μεταξά αντιμετώπισαν με ηρωισμό την επίθεση της 12ης γερμανικής στρατιάς υπό τον στρατάρχη Λιστ, αντιτάσσοντας την ανδρεία τους στην αριθμητική και τεχνολογική υπεροχή του αντιπάλου.

Η εισβολή άρχισε στις 6 Απριλίου 1941, στις 5.15′ το πρωί. Ενα τέταρτο νωρίτερα δηλαδή από τη στιγμή που επιδόθηκε η σχετική διακοίνωση στον Eλληνα πρωθυπουργό. Τα γερμανικά στρατεύματα προσέβαλαν τις ελληνικές θέσεις στη Μακεδονία, κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών και ελληνογιουγκοσλαβικών συνόρων.

 *Με την πολύτιμη βοήθεια του Σπυρίδων Τσαρτσιδη, του Μουσείου «Μιχαήλ Τσαρτσιδη», αλλά και της ομάδας Αναβίωσης Γ.Δουρατσου χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας αυθεντικές στολές εποχής, όπλα και υλικά.