Δήμος Σερρών: Κλείνουν Κολυμβητήριο και Κλειστά Γυμναστήρια

Έχοντας ως στόχο του την πρόληψη, την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, ο Δήμος Σερρών σας ενημερώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία του συνόλου των κλειστών Δημοτικών Γυμναστηρίων και του Κολυμβητηρίου Σερρών από σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου, μέχρι και την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020.

Διαβάστε και την ανακοίνωση των Ικάρων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

👉 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης οδηγήθηκε στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της.

– Κατά συνέπεια ο προγραμματισμένος αγώνας της ανδρικής μας ομάδας με τον ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ την Κυριακή 15/03/2020 στην Θεσ/νικη αναβάλλεται.

– Μετά τα παραπάνω, από σήμερα 11/03/2020 και μέχρι νεωτέρας, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και όλες οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος.

– Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, και σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Εκ της Διοίκησης του Α.Ο.Κ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ.

Δείτε τι έγραψε ο Πανσερραϊκός.

📣 Αναβάλλονται τα Εθνικά Πρωταθλήματα Μπάσκετ λόγω κορωνοϊού!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με τη δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει τη διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.»

🆘Στο πλαίσιο αυτό οι προγραμματισμένοι αγώνες της ανδρικής μας ομάδας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
____________________
#Πανσερραϊκός_Κρι_Κρι #New_Season #New_Vision #New_Goals #Ανδρικό #Ανακοίνωση