Δήμαρχος Σερρών: »Θα φτάσω στα άκρα αν δημιουργηθεί και τρίτη δομή μεταναστών»

Κάθετος στις απόψεις του, εμφανίζεται ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στην πιθανότητα κατασκευής τρίτης δομής φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή, λέγοντας πως αυτή την στιγμή ήδη υπάρχουν δυο οι οποίες φιλοξενούν περισσότερους από 1300.

Έχουμε βάλει πλάτη πολύ περισσότερο από αυτό το οποίο αναλογεί» δήλωσε.

Η πρώτη δομή είχε γίνει πριν ενάμιση χρόνο, ενώ όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος »Η δεύτερη έγινε το καλοκαίρι χωρίς καμία ενημέρωση και καμία προειδοποίηση των τοπικών αρχών.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως απευθύνθηκε με επιστολή πριν από μια εβδομάδα στον αρμόδιο υπουργό και μόλις χθες το βράδυ είχε επικοινωνία με τον ειδικό γραμματέα της εγκατάστασης, κύριο Λογοθέτη, παίρνοντας ως απάντηση πως δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί.

»Ο κύριος Τζιτζικώστας δεν γνωρίζει για την τρίτη δομή. Ωστόσο βρισκόμαστε σε πλήρη αρμόνια μαζί του και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έχουμε ταυτόσημες απόψεις πάνω  στο θέμα. Εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν σας το λέω ορθά και κοφτά. Θα φτάσω στα άκρα για να αποτραπεί αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα χρειαστεί» συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας ότι  » Αν φέρουν κι’ άλλους θα υπάρχει τεράστιο θέμα ασφάλειας».

Πηγή: Newsit.gr