Δήμαρχος Σερρών: «Με ενδιαφέρει η προάσπιση της υγείας των πολιτών»

Διαβάστε τι έγραψε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στο Facebook

Από χθές το απόγευμα είμαστε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των παραγωγών της λαϊκής, εδω στις Σέρρες, ούτως ώστε να διαφυλάξουμε τόσο την δημόσια υγεία όσο και την παραγωγή των ανθρώπων αυτών που με τόσο κόπο δημιούργησαν.
Από την δημοτική αρχή έγινε πρόταση για απορρόφηση μέρους της παραγωγής τους από τον Δήμο και διάθεση της στους δημότες μας που έχουν ανάγκες, μέσω των κοινωνικών μας δομών!
Με την πρόταση αυτή επιτυγχάνεται:
1ον να μην δημιουργηθεί μια υγειονομική βόμβα στην καρδιά της πόλης με ανυπολόγιστες συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές ( οι εικόνες των λαϊκών που λειτούργησαν την εβδομάδα που πέρασε,παρόλα τα μέτρα, είναι σοκαριστικές).
2ον βοηθούμε τους παραγωγούς να διαθέσουν την παραγωγή τους στους Σερραίους χωρίς να εκτίθενται και οι ίδιοι σε κίνδυνο, κρατώντας τους έτσι δυνατούς γιατι τους αγρότες τους χρειαζόμαστε όλοι για καλά ποιοτικά σερραικα προϊόντα!
3ον βοηθούμε όλους τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη και τους διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ,προϊόντα πρώτης ανάγκης από Σερραίους παραγωγούς, χωρίς να τους υποχρεώνουμε να βρεθούν σε έναν χώρο στον οποίο κινδυνεύουν!
Είμαι σίγουρος ότι η έννοια της κοινωνικής ευθύνης θα γίνει κατανοητή ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Και το δηλώνω για ακόμη μια φορα: το μόνο που με ενδιαφέρει είναι Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!