Διέρρηξαν OPAP Play στη Μεραρχίας – Επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς

Κινηματογραφική ληστεία

Σκηνές από ταινία περιπέτειας εκτυλίχθηκαν στις 4:30 τα ξημερώματα στην οδό Μεραρχίας όταν 5 άγνωστοι άνδρες με κουκούλες μπήκαν σε κατάστημα του ΟΠΑΠ με σκοπό να το κλέψουν.

Οι δράστες με βαριοπούλες στα χέρια μπήκαν μέσα στο κατάστημα την ώρα που αυτό ήταν κλειστό και έψαχναν για χρήματα που όπως φαίνεται και βρήκαν, καθώς, τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες απέσπασαν 4,500 ευρώ.

Τα πράγματα αγρίεψαν όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, άρχισαν τότε από μέσα να τους πετούν πυροσβεστήρες προκειμένου να καταφέρουν να τους ξεφύγουν. Οι δράστες προσπαθούσαν με τις βαριοπούλες και τους σίδερολόστους να επιτεθούν στους Αστυνομικούς,εμβολιζοντας και το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ένα κυνηγητό με τους κλέφτες οι οποίοι είχαν ένα γρήγορο αυτοκίνητο, μάρκας SEAT LEON, όπως ανέφεραν μάρτυρες στην περιοχή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακολουθήσουν έως το ύψος γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στην Εθνική οδό Σερρών Θεσσαλονίκης όπου και τους έχασαν.

Πηγή Diktyotv.gr