Δείτε το νέο Trailer της ταινίας «Οι Σφαίρες Καίνε Για Πάντα» – Promo Video

Δείτε το νέο Trailer της νέας ταινίας μικρού μήκους «Οι Σφαίρες Καίνε Για Πάντα» που θα κάνει επίσημη Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020!

Μια ταινία που αξίζει να δείτε!

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Δελής η ιστορία αρχίζει με την έναρξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου με ιδιαίτερη αναφορά στα οχυρά του Ρούπελ. Ο ίδιος παίζει και τον ρόλο του δημοσιογράφου ως ανταποκριτής της εφημερίδας «ΦΩΝΗ» και καταγράφει στο ημερολόγιο σημαντικές ιστορίες.

Εικόνες από την εποχή του πολέμου και άγνωστες ιστορίες στρατιωτών ζωντανεύουν στη νέα ταινία παραγωγής FONH FILMS.

Η νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Παπακωνσταντίνου είναι η κεντρική ηρωίδα της ταινίας που γυρίστηκε στην Κερκίνη, Κερδύλλια, Βρασνά, Σταυρό και Προμαχώνα Σερρών.

Ταινία για τους ήρωες των Οχυρών του Ρούπελ

Διάφορα κλασικά αυτοκίνητα εποχής και στρατιωτικές μηχανές με καλάθι χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία που μεταφέρει το κοινό σε εκείνα τα χρόνια του πολέμου.

Τον ρόλο του στρατιώτη Αποστολου Μπουρνιά στο Ρούπελ ενσαρκώνει ο Χρήστος Ευγενίδης. Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Παππά είναι η Guest Star της ταινίας.

Τον Διοικητή του Ρούπελ παίζει ο ίδιος Αντισυνταγματάρχης ε.α. Ηλίας Κοτρίδης ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή των στρατιωτών του Ρούπελ.

Η ταινία είναι συμπαραγωγή με τον Δήμο Σερρών, ενώ ταυτόχρονα έχει την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρων

Πατήστε εδώ για να δείτε την Σελίδα της FONH FILMS στο Facebook