Χρ. Παλαζη: «Θέληση για δημιουργία συνεργιών και έμπρακτων συνεργασιών με φορείς, οργανισμούς καθώς και την πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης»

Θέληση του Δημάρχου κ. Αλεξάνδρου Χρυσαφη και της νέας δημοτικής αρχής, είναι η δημιουργία συνεργιών και έμπρακτων συνεργασιών με φορείς, οργανισμούς καθώς και την πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης μας.
Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Η ΚΕΔΗ Σερρών λοιπόν, δεν μπορούσε να απουσιάζει από τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Α.Π.Θ σε Φορείς Υποδοχής 2019-20» η οποία διεξήχθη στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και στη διάρκεια της οποίας είχαμε τη δυνατότητα να προβάλουμε τις δράσεις και το έργο της ΚΕΔΗΣ σε τομείς αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που εξοπλίζει με δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία τους νέους επιστήμονες. Ελπίζουμε αξιότιμη καθηγήτρια κ.Noni Katartzi σε συνεργασία και αμφίπλευρη ωφέλεια, τόσο των φοιτητών όσο και της Δημοτικής μας Επιχείρησης.