Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που ζητούν την ψήφο σας

Σε έναν μήνα και κάτι ημέρες θα προσέλθουμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε για τις Περιφερειακές και Δημοτικες εκλογές. Οι Δημοσιογράφοι του νόμου κατεβαίνουν υποψήφιοι και διεκδικούν την ψήφο σας. Ποιοι είναι αυτοί? Ποιοι συνδυασμοί τους στηρίζουν?

Κάναμε μια καταγραφή για το ποιοι και ποιες είναι και έχουν ανακοινωθεί από τους επικεφαλεις των συνδυασμών.

Δισβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH.GR

Αρχικά, η Αριάδνη Παπαφωτιου με δικό της συνδυασμό που ονομάζεται «Δύναμη Σερραίων» διεκδικεί την Δημαρχία Σερρών ως υποψήφια Δήμαρχος.

Η Κωνσταντίνα (Νάντια) Δερεμπεη θα είναι εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος (ηταν υποψήφια και στις προηγούμενες εκλογές) με τον συνδυασμό που επικεφαλής είναι ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικωστας και την επωνυμία «Αλληλεγγύη».

Ο Σωκράτης Χουρουζιδης θα είναι υποψήφιος όπως και πριν 5 χρόνια στο τοπικό συμβούλιο της Αναγέννησης Σερρών από όπου εκεί κατάγεται. Στηρίζεται από τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Σερρων Στέφανου Φωτιάδη με την επωνυμία«ΣΕΡΡ.Α.Σ».

Με τον ίδιο συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη στις Σερρες και ο Ιορδάνης Ξανθόπουλος, με το όνομα του να ανακοινώνεται ως έκπληξη τις προηγούμενες ημέρες.

Μια ακόμα κυρία που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές είναι η Λεμονιά (Λένια) Ιωαννίδου στη Νιγρίτα από όπου έχει καταγωγή. Είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος σε συνδυασμό επίσης συναδέλφου που διεκδικεί τον Δήμο Βισαλτίας του Αθανασίου Μασλαρινου με την επωνυμία «Ενωμένοι για την Βισαλτία».

To FONH.GR τους εύχεται καλή επιτυχία και καλό εκλογικό αγώνα.