Αρχίζεις, αρχίζουμε, αρχίζει… αλλά τι αρχίζει ακριβώς;

Με το να μου σταυρωνεις τα χέρια για να μου δείξεις αποφασιστικοτητα και να μου λες αρχίζουμε αυτό δε μου λέει τίποτα. Εσύ αρχίζεις, εσείς αρχιζετε και για εμάς δεν αρχίζει τίποτα.

Η Γλώσσα του σώματος έχει πολλά μυστικά κι όμως στις προεκλογικές καμπάνιες βλέπουμε ίδια στάση και περίπου ίδιες λέξεις από όλους.
Εάν το κόμμα είναι μεγαλο και έχει να κάποια γραμμή πολιτικής εκστρατείας έχει καλώς.

Από τον Αρχηγό μέχρι και τον τελευταίο υποψήφιο βλέπεις μια γραμμή. Αλλιώς θα δείτε να αυτοσχεδιάζουν με ορισμένους να ξεφεύγουν. Image maker στην Περιφέρεια θα βρείτε ελάχιστους οπότε επειδή στην Ελλάδα μπορούμε και ξέρουμε λίγο πολύ να κάνουμε τα πάντα τότε αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη. Μια ατάκα θέλει και μια φωτογραφία. Τώρα αν δεν έχουμε από επαγγελματικό φωτογραφικό studio και κάνουμε cut από έναν Γάμο που έτυχε να ντυθούμε καλά, δεν πειράζει.

Θα ήθελα για παράδειγμα να σηκώσεις τα μανίκια και να πεις «σήκω να σε βοηθήσω να πιάσεις δουλειά». Σε μια εποχή που η ανεργία είναι στα ύψη θα με έπειθε ότι θέλεις να τα καταφέρεις αλλά με δουλειά. Θα με έπειθε να σηκωθώ από τον καναπέ.

Το να λες αρχίζουμε και όταν αρχίσεις εσύ να πάρεις την παχυλή Βουλευτική αποζημίωση (για να μη κρυβόμαστε όλοι γι’ αυτό νοιάζεστε) δεν σημαίνει ακριβώς ότι αρχίζουμε.

#Εκλογες #Αρχιζουμε #κομματα #ψηφισε