Άποψη: Ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο!

Με θλίψη διαβάζω πως αυξάνονται τα περιστατικά απανθρωπιάς από ιδιοκτήτες σε πελάτες το τελευταίο διάστημα. Και ακόμη περισσότερο στην Παραλία των Ν.Βρασνων όπου όλοι κάνουν διακοπές και αυτή την περίοδο σφύζει από τουρίστες.

Μας προβληματίζει η στάση ορισμένων…

Πέρυσι γράφαμε για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Σαντορίνης, οι οποίοι δεν διαθέτουν μηχανήματα POS και το ίδιο συμβαίνει και σε ορισμένα καταστήματα στον Στρυμονικό κόλπο. Το Κράτος προωθεί να κάνουμε αγορές με κάρτα όταν οι ιδιοκτήτες σε αποθαρρύνουν και ζητούν μόνο μετρητά. Την ίδια ώρα που οι τουρίστες κινούνται στις Χώρες τους μονο με κάρτες…

Πατήστε κάτω για να διαβάσετε το απίστευτο περιστατικό.

Νέο περιστατικό απανθρωπιάς στην Παραλία Βρασνών

Όμως το περιστατικό που αποκαλύπτει το FONH, δείχνει πως έχουμε να κάνουμε με έναν καθαρά κακό επαγγελματία και όχι ότι όλοι στα Βρασνά κάνουν έτσι, αντιθέτως.

Πρόκειται για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά και θράσος προς τους πελάτες.

Από πού άραγε προκύπτουν τέτοιες συμπεριφορές και δεν γίνονταν τέτοια περιστατικά πριν 15 χρόνια; Είναι να απορεί κανείς διαβάζοντας τέτοιες ειδήσεις.

Όταν πας σε ένα Beach bar έχεις ανοιχτό λογαριασμό μιας και θα κάτσεις για μπάνιο, άρα πάνω από 4 ώρες. Στο διάστημα αυτό εννοειται ότι θα πάρεις καφέ, νερά, κοκτέιλ, φαγητό και παγωτό! Στο τέλος τον λογαριασμό με τις οποίες εκκρεμότητες έχεις δημιουργήσει φυσικά και τον πληρώνεις.

Το να ζητήσει κανείς νερό σε δυσκολη μεσημεριανή δύσκολη ώρα και με 37 βαθμούς κελσίου θεωρώ πως ο κάθε μαγαζατορας θα το έκανε ασυζητητί και μη σας πω ότι δεν θα ζητούσε τα χρήματα του πίσω…

Επίσης γιατί τέτοια φιλοχρηματία??? Στο τέλος περίπου της σεζόν να υφαρπαξουμε και το τελευταίο 0.50 ευρω? Σε περίοδο πρωτοφανούς κρίσης που κράτησε σερί 10 χρόνια.

Ο καταστηματάρχης υπάγεται στην ΔΟΥ Λαγκαδά, γιατί δεν κάνουν κανέναν έλεγχο οι εφοριακοι??

Σας παρακαλούμε πολύ τέτοιου είδους περιστατικά να μας τα τονίζεται για να τα αναδεικνύουμε.

Εμείς δείχνουμε το πρόβλημα και το φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, οι Ενώσεις ας κινηθούν αναλόγως…