Αποκλειστικό: Πρώην υποψ. Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) πλένει με λάστιχο από το σπίτι του το αυτοκίνητο του! VIDEO

Απιστευτο, αλλά Σερραϊκο και όπως βλέπετε στο βίντεο που παρουσιάζει Αποκλειστικα το FONH.GR πέρα για πέρα Αληθινό!

Ένας πρώην υποψήφιος Βουλευτής Σερρών (ΣΥΡΙΖΑ) ο κ.Ευαγγελος Φωτιου βρήκε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο να πλένει το αυτοκίνητο του, χρησιμοποιώντας λάστιχο νερού από το σπίτι του που βρίσκεται στον 3ο όροφο!

Μάλιστα στο FONH.GR έφτασαν από το Καλοκαίρι διάφορες καταγγελίες μιας και προκαλεί Δημόσια, με αποτέλεσμα να έχει αναστατώσει την γειτονιά! Μπροστά σε έναν γνωστό κυκλικό κόμβο στην οδό Ανατολικής Θράκης ο κ.Φωτιου παρκάρει επιπλέον παράνομα, για να βρίσκεται το αυτοκίνητο του κάτω από το σπίτι του. Αλήθεια τι θα γινόταν αν ο καθένας έπλενε έτσι το αυτοκίνητο του από το σπίτι του?

Συνήθως επιλέγει ώρες και μέρες που να μην φαινεται. Κυριακή ώρα 15:00 και αφού έχει κοιτάξει εάν έχει κίνηση ο δρόμος βγάζει το λάστιχο και πλένει ανενόχλητος το αυτοκίνητο του! Το συγκεκριμένο πλύσιμο διαρκεί περίπου 15 λεπτά και δεν πρόκειται για ένα απλό βρεξιμο έτσι ώστε να φύγει η σκόνη.

Δεν γνωρίζουμε εάν ξέρει ο κ.Φωτιου ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, αλλά και γιατί μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία? Μετά την πράξη αυτή, είναι επικίνδυνο που γέμισε νερά ο κόμβος, αφού πολλά μηχανάκια κυκλοφορούν και θα μπορούσαν να γλιστρισουν και να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Το FONH.GR συμβουλεύτηκε τον Νομικό του Σύμβουλο ο οποίος ξεκαθαρίζει πως αξίζει να δημοσιευτεί ένα τέτοιο θεμα για παραδειγματισμό, για ενημέρωση του κοινού και γιατί η Καταγραφή Δημοσιας πράξης δεν είναι αξιοποινη.

Η απάντηση Δικηγόρου:
Δεν μπορείς να πλένεις το αυτοκίνητο σου σε δημόσιο χώρο, ακόμα και με το δικό σου νερό, ούτε λόγος για σαπουνάδα.
Μπορείς να το πλένεις στο δικό σου χώρο εφόσον τα νερά πάνε στη δική σου αποχέτευση (δεν βγαίνουν στο δρόμο)
Στην άσφαλτο ή πεζοδρόμιο τα υπολείμματα λάσπης, λαδιών κλπ. εγκυμονούν ατυχήματα.
Επίσης βγαίνοντας από λάσπη στην άσφαλτο με οτιδήποτε όχημα ή αγροτικό μηχάνημα, πρέπει αυτό να μη αφήνει υπολείμματα λάσπης στην άσφαλτο.

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η ενέργεια αυτή του κ.Φωτιου που δεν καταλαβαίνουμε αν πρόκειται για τσιγγουνια, ανοησία ή αλαζονεία;

Εμείς από την πλευρά μας θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε απάντηση, αρκεί να έχει επιχειρήματα.