Αποκλειστικό: Κινέζοι στις Σέρρες – Δείτε γιατί ήρθαν…

Κινέζοι στις Σέρρες; Όσοι είδαν το λεωφορείο στην Ακρόπολη Σερρών που στάθμευσε στο parking δεν πίστευαν στα μάτια τους… Τι γυρεύουν εδώ και γιατί ήρθαν οι ξένοι επισκεπτες;

Διαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH GR

Ένα μεγάλο τραπέζι ή στήθηκε το μεσημέρι στο Cityzen στην Ακρόπολη Σερρών μιας και πρόκειται για νέους συνεργάτες της Κρι-Κρι από τη μακρινή Κίνα!

Οι Κινέζοι αντιπρόσωποι έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και από την ομορφιά της Ακρόπολης και της ίδιας της πόλης των Σερρών.

Η Νέα Συνεργασία της Κρι Κρι

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με στόχο την τοποθέτηση των προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

Τα παγωτά της Κρι Κρι ανοίγουν «φτερά» και ετοιμάζονται να ταξιδεψουν μέχρι τη μακρινή Κίνα. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την ενίσχυση των εξαγωγών της, μέσω της παρουσίας των επώνυμων παγωτών της σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, στελέχη και ιδιοκτήτες κινέζικων αλυσίδων Super Market παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κρι Κρι στις Σέρρες, τη Δευτέρα, 20/5, συνοδευόμενοι από την κινέζικη εταιρεία εισαγωγών Jongjia, που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη της Κρι Κρι στην Κίνα. Κατά την επίσκεψή τους στο εργοστάσιο της Κρι Κρι, τα μέλη της Κινεζικής αποστολής ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και γνώρισαν από κοντά τα προϊόντα της.

1

Η Κρι Κρι, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προοπτική που προσφέρει η Κινεζική αγορά, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Sial China που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 14 έως και τις 16 Μαΐου 2019 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ασιατικής ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με στόχο την τοποθέτηση των προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο. Οι δε επισκέπτες του περιπτέρου (κυρίως αγοραστές S/M) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας.

Η Κρι Κρι έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες. Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 36,3% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση +41,7% για το έτος 2018.

Στόχος της Κρι Κρι πλέον είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της στις ευρωπαϊκές χώρες και η είσοδός της σε νέες, μεγάλες αγορές της Ασίας.