Απίστευτο περιστατικό σε γνωστό Σούπερ Μάρκετ στις Σέρρες

Τελευταία εξελιξη:

Η υπεύθυνη του Καταστήματος μετά από συνομιλία με τον καταναλωτή αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και χαρακτήρισε ατυχές το περιστατικό. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με παρέμβαση του site μας

Ενα θλιβερο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε πασιγνωστό Σούπερ Μάρκετ στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Το FONH.GR διαθέτει όλα τα στοιχεία του πελατη, της υπεύθυνης, της ονομασίας του Σούπερ Μάρκετ και που βρίσκεται το κατάστημα.

Ένας κύριος Ν.Κ ηλικιωμένος 69 ετών άνεργος, κάτοικος Σερρών, πήγε ως καθημερινός πελάτης στο Σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του (12.00 μ.μ) να ψωνίσει τα βασικά προϊόντα ημέρας, για την ακρίβεια ένα προϊόν (τρόφιμα).

Το προϊόν που αγόρασε ήταν ένα σακουλάκι όσπρια και πιο συγκεκριμένα Ρεβύθια των 500 gr. Η τιμή του προϊόντος ανέρχεται στο 1.50 ευρώ. Φτάνοντας στο ταμείο και όταν πήγε να πληρώσει αφού χτύπησε το προϊόν η ταμίας (έτυχε να είναι προϊστάμενη), διαπίστωσε πως στην τσέπη του, είχε μαζί του μόνο 1.30 ευρώ αντί 1.50 που έκαναν τα… ρεβύθια!!!

Μάλιστα όπως μας ανέφερε δεν έγινε εσκεμμένα, αφού πάσχει από μια προχωρημένη ασθένεια ματιού «καταρράκτη» και νόμιζε ότι είχε μαζί του 1.50 ευρω αντί 1.30. Για την διαφορά των 0.20 λεπτών τους είπε-προτεινε ως τακτικός πελάτης-γειτονας να περνούσε να τα δώσει αύριο, κάτι που του το αρνήθηκαν. Η υπεύθυνη καταστήματος που έτυχε να είναι ταμίας εκείνη την ωρα, του είπε πως αυτη η συναλλαγή ΔΕΝ μπορεί να γινει. Δεν απάντησε καθόλου και στο αύριο που είπε ο καταναλωτής και εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

Από την αναστάτωση που έγινε στο κατάστημα, προσφέρθηκε μια κυρία που ήταν δίπλα (πελάτης) να δώσει τα 20 λεπτά αυτή και να μην φωνάζουν στον ηλικιωμένο κυριο και να αγοράσει τα ρεβύθια και έτσι τελικά έγινε.

Πήγε να πάρει Ρεβύθια και δεν του το επέτρεψαν, γιατί δεν είχε επιπλέον 0.20 λεπτά.

Ο κύριος αυτός ήταν ευπρεπως ντυμένος, είναι τακτικός πελάτης και γείτονας στις Σερρες και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα χρόνια τώρα ή όσες φορές βρέθηκε στο κατάστημα. Είναι άνεργος από το 2017 και στην ηλικία των 69 ετών δυστυχώς δεν θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, ούτε παίρνει κάποιο προνοιακό επίδομα (ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ).

Μάλιστα το κατάστημα διαφημίζει κατά καιρούς ότι βοηθά ανέργους και αδύνατους οικονομικά και ότι δείχνει κοινωνικό πρόσωπο.

Το FONH.GR φερνει στο φως το θέμα γιατί πιστεύει ότι στην 10η χρόνια οικονομικης κρίσης, τα περιστατικά αυτά πρέπει να εκλειψουν, όταν μάλιστα πρόκειται για τέτοια αστεια ποσά (ζήτημα αν αγοράζεις μια μαστίχα με 0.20 λεπτά που ήταν η χρηματική διαφορά) και να γίνονται σε βάρος ανέργων και ηλικιωμένων.

Η αξιοπρέπεια του ανθρώπου είναι πάνω από όλα πιστεύουμε στο FONH.GR και δεν μπορεί να την τσαλακώσει κάνεις!!!