Απάτη με SMS χρησιμοποιώντας τον Κωτσόβολο

Οποίοι δέχτηκαν περίεργα μηνύματα στο κινητό τους αυτές τις ημέρες, τότε θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί προκειται για απάτη.

Σε άλλο ρεπορτάζ του FONH.GR διαβάστε για την ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Αετό Ορφανου (1-1)

Και στο FONH.GR έστειλαν sms βάζοντας μπροστά την εταιρεία «Κωτσοβολος». Παρακάτω το μήνυμα που στάλθηκε.

Μάλιστα η Αθηναϊκή εταιρεία έβγαλε και ανακοίνωση.

“Ο Κωτσόβολος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως πρέπει να αγνοηθούν SMS με “πακέτα-δωροεπιταγές Κωτσόβολος” στα οποία ζητείται να συμπληρωθεί κινητό τηλέφωνο ή εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία. Τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού και παρακαλείσθε να τα αγνοήσετε και να μην ανοίξετε οποιοδήποτε link περιέχουν”.

Η εταιρεία επισημαίνει στην ανακοίνωση της ότι πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη με τα οποία o Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος.

Γίνεται διερεύνηση με την βοήθεια των διωκτικών αρχών για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευτούν όλοι, έννομα, από την ηλεκτρονική αυτή απάτη που εμπλέκει το όνομα και την φήμη της Κωτσόβολος τονίζει η ανακοίνωση ενώ τέλος, να επισημανθεί ότι ο Κωτσόβολος δεν ζητά, ούτε θα ζητήσει ποτέ στους καταναλωτές να συμπληρώσουν στοιχεία όπως το κινητό τους τηλέφωνο σε μια ανώνυμη ιστοσελίδα, ούτε και να εγγραφούν σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία.
altsantiri.gr