ΑΝΟΙΞΑΝ ξανά τα 2 καταστήματα αθλητικών ειδών STEP Sport & Sneakeraid (φωτό)

ΆΝΟΙΞΑΝ ξανά μετά τον Κορονοϊό, τα 2 νέα καταστηματα αθλητικών ειδών STEP SPORT και SNEAKERAID στην πρώην οικία Κηπουρού, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βασιλέως Βασιλείου και Ερμού γωνία, μετά την εντυπωσιακή ανακαίνιση που έγινε.

Με δύο καταστήματα, με το Step Sport και με ένα ακόμα όπου άνοιξε προς την οδό Ερμού που βλέπει το κτίριο για εξοπλισμό για Extreme Sports και ονομάζεται SΝΕΑΚΕRAID.

STEP SPORT & SNEAKERAID

Η εταιρεία με έδρα το Κιλκίς STEP SPORT προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση για την πόλη των Σερρών, ανακαίνισε ριζικά την ιστορική οικία και πλέον με την ολοκλήρωση των εργασιών αποτελεί ένα καλαίσθητο κόσμημα, κρατώντας ζωντανή την παράδοση των ιστορικών κτιρίων στις Σέρρες.

 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Δείτε πάνω πως είναι τώρα το κατάστημα με την ανακαίνιση και πως ήταν πριν 5 χρόνια.

Mπηκαμε πρώτοι και καταγράψαμε τις πρώτες βιτρίνες των δύο καταστημάτων.

Για το SNEAKERAID

Για το STEP Sports

Ένα κατάστημα με όλα τα αθλητικά είδη που είχε ανάγκη η πόλη και ο νομός, με την επωνυμία STEP Sport που θα μαγνητίσει τον κάθε πολίτη από την ποιότητα και τις τιμές. Και ένα ακόμα κατάστημα με αθλητικά είδη για extreme sports.

Άνοιξαν και σας περιμένουν 

Η STEP SPORT είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 στο Κιλκίς και έχει μέχρι στιγμής 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τώρα και στις Σέρρες. Επισκεφθείτε και το νέο site www.stepsport.gr.

Φωτό από το κατάστημα στη Δράμα, που βρίσκεται στην οδό Αργυροκάστρου.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ

 

Το 1924 χτίστηκε το Κτίριο από τον Μ. Χουρδάκη και αρχικά ιδιοκτήτης ήταν ο Γ.Σαμαράς. Μας αναφέρατε ότι οι παλαιότεροι το θυμούνται ως κατάστημα οπτικών Μπίκας την δεκαετία του 60′.

Στην συνέχεια πέρασε στα χέρια της οικογένειας Κηπουρού και ήταν οικία για πολλά χρόνια. Ένα κτίριο επιβλητικό λόγω της θέση τους, είναι ευδιάκριτο στην οδό Βενιζέλου και φαίνεται από τις γωνίες της Βασιλέως Βασιλείου και από την Ερμού όπου βρίσκονται οι αντίστοιχες  γωνίες. Χαρακτηριστικό του κτιρίου οι ψευδοκίονες Ιωνικού ρυθμού.