Ανοίγει το Μάρτιο το εκπτωτικό κέντρο One Salonica

Με τον ερχομό της άνοιξης, τον Μάρτιο, θα ανοίξει το νέο εκπτωτικό κέντρο, τοOne Salonica, στη θέση του παλιού City Gate. Σε αυτή τη φάση προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης και αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος που έχει συνολική εκμισθώσιμη επιφάνεια (GLA) 29.300 τ.μ.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, ήδη έχουν  κλείσει από τα σημαντικότερα brand, ελληνικά και πολυεθνικά, του χώρου της ένδυσης και της υπόδησης, όλοι οι χώροι των καταστημάτων στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του κτηρίου ( συνολικά 13.300 τ.μ.) . Έχουν δοθεί καταστήματα που αντιστοιχούν στο 90% των προς διάθεση χώρων ενώ μόνο ορισμένα έχουν κρατηθεί για συγκεκριμένες εταιρείες που χρειάζονται  περισσότερο χρόνο προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται οτι το ακίνητο αγοράσθηκε από τη Generic Engineering Technologies, εταιρεία με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία έχει διατηρήσει και τα μισθωτικά δικαιώματα του 2ου και τελευταίου ορόφου, όπου θα δημιουργηθεί το food court και θα λειτουργήσουν οι κινηματογράφοι Village του ομίλου Demco ( Δ. Κοντομηνάς).

Για την ανάπτυξη του One Salonica συνεργάζονται τέσσερις επιχειρηματικοί όμιλοι, ο όμιλος Φάις, τα NotosCom, η Mαρινόπουλος που έχει άλλωστε και το μεγάλο υπερμάρκετ και η GET. To βάρος της διαχείρισης του όλου κέντρου- που αποτελεί συνδυασμό mall και outlet- έχει ο όμιλος Φάις, που φυσικά θα έχει παρουσία στο One Salonica, με τα σήματα που αντιπροσωπεύει και συγκεκριμένα με τα Puma, καθώς τα Αdidas και τα Reebok, θα έχουν παρουσία  αλλά μέσω των μητρικών εταιρειών.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει η Voria.gr σε προηγούμενο δημοσίευμα, οόμιλος Φάις, που έχει αναλάβει master franchisee της ισπανικής Mango, πρόκειται να δημιουργήσει ένα mega store των Mango, στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Το group Fais, που έχει ήδη ανοίξει το πρώτο του Mango στο εμπορικό κέντρο River West ( στη Λεωφόρο Κηφισσού, δίπλα στα ΙΚΕΑ), έχει ένα σχέδιο δημιουργίας δέκα νέων καταστημάτων Mango στη διετία 2015- 2016.  Να σημειωθεί ότι σήμερα τα δύο καταστήματα Mango που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, στο Μediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, είναι της μητρικής.

Ο όμιλος Φάις, επεκτείνεται στο χώρο της ένδυσης με τα Mango, μπράντα που αναλαμβάνει να αναπτύξει δυναμικότερα στην ελληνική αγορά,  στη βάση ενός σχεδίου δημιουργία μεγαλυτέρων καταστημάτων, με είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί.

VORIA.GR