Αφήστε τις κόντρες σας και κοιτάξτε το αγωνιστικό κομμάτι-Άποψη του Κώστα Δελή

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Πανσερραικος-Ικαροι περνά μέσα από ανακοινώσεις. Όλα αυτά για μια μικροενταση που θα μπορούσε να αποφευχθεί με τα παιδιά των Ικάρων, ένα πανό και τους οργανωμένους του Πανσερραϊκού. Από την στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση των κόκκινων, βγήκε αυτή των Ικάρων και του Che Guevara Club.

Αν το σχέδιο πριν το ματς έλεγε να μην έρθουν οι Ακαδημιες, να μην ερχόταν. Αν ήθελαν να έχουν κόσμο από τις δύο ομάδες ας το έκαναν.

Τα πράγματα ήταν απλά, βάζεις σε μια γωνιά τους Ικάρους και της Ακαδημίες και στην άλλη τους οργανωμένους του Πανσερραϊκού. Και δεν θα γινόταν τίποτα. Δηλαδή στο πρόσφατο Final Four γυναικών πως δεν συνέβη το παραμικρό με φιλάθλους Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανθηραικου-Ναξου? Υπήρχε σχέδιο που τηρήθηκε κατά γράμμα.

Σταματήστε λοιπόν τις ανακοινώσεις, πάμε ένα βήμα μπροστά και δείτε πως κάθε ομάδα στην κατηγορία θα πετύχει τους στόχους της. 

Περί μπασκετικων συμφωνώ που γράφει η ανακοίνωση των Che Guevara Club, είναι κάποιοι που το παίζουν επιστήμονες. Δεν συμφωνώ για τις υποδείξεις αγωνιστικα. Την δουλειά σας και την δουλειά μας.

Δεν καθόμαστε να πούμε τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Che Guevara για το ποδόσφαιρο και πόσο στηρίζουν το μπάσκετ, είναι γνωστή η προσφορά τους. Ούτε για τις Ακαδημίες των Ικάρων που είναι 30 χρόνια και έχουν προσφέρει.

Ναι εμείς είμαστε ένα αντικειμενικό site, υποστηρίζουμε και τις δύο ομάδες και θέλουμε να πάνε καλά, γιατί είναι Σερραικες, για να ανέβει η πόλη μπασκετικά.

Υ.Γ1: Στους Ικάρους το γραφείο τύπου έχει ονοματεπώνυμο Κώστας Γκουντουλας. Στον Πανσερραϊκό ποιος είναι??

Κοιτάξτε να κερδίσετε ΜΕΝΤ και Απόλλων Καλαμαριάς και αφήστε το Derby και τις κόντρες σας, Πάει πέρασε.