82η ΔΕΘ: «Πόλος έλξης» το stand του Δ.Σερρων

Είναι το πιο «εντυπωσιακό» stand που έχουμε δει (μετά από μεγάλη έρευνα) στην 82η ΔΕΘ. Σας παρουσιάζουμε το Stand του Δήμου Σερρών (άλλοι νομίζουν πως είναι του Αυτοκινητοδρομου)!!!

Είναι τόσο απλό και δεν θέλει και πολύ χρόνο για να στηθεί μιας και μπορεί και να συναρμολογηθεί ακόμα και την τελευταία στιγμή. Αφήστε που όταν τελειώσει η Έκθεση όταν οι άλλοι θα μαζεύουν κατασκευές οι υπάλληλοι του Δήμου Σερρών θα φύγουν μέσα σε δέκα λεπτά!

Επειδή είναι πολύ απλό χωρίς υπερβολές γι’αυτό και στήνουμε κάθε χρόνο το ίδιο στο Σερραικο Περίπτερο (12)!

Μπορεί απέναντι στο περίπτερο 13 η Κίνα να παρουσιάζει stand Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε μεγάλες κατασκευές και γιγαντοοθονες, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν μπορεί να επηρεάσει τον Δήμο Σερρών που κατεβαίνει δυναμικά για να εντυπωσιάσει… Μάλιστα, αρκετοί Κινέζοι φωτογραφίζουν από κάθε πλευρά το stand για να πάρουν ιδέες για άλλες εκθέσεις.

Όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικά, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και την διαπιστώσαμε όταν φτάσαμε από την πρώτη ημέρα στην Έκθεση.

Αναμφισβήτητα ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης είναι εργατικός και σοβαρός στη δουλειά του. Αυτό που λείπει είναι ο άλλος δρόμος και όχι να υλοποιεί ο Δήμος Σερρών την ίδια συνταγή…

Έπρεπε από τον Μάιο ακόμα να οργανώσει μια σύσκεψη με φορείς, συλλόγους και εθελοντές που θα ήθελαν να βοηθήσουν για να στηθεί ένα πρωτότυπο stand! Και μπορεί να υπάρχει στις μέρες μας η δικαιολογία πως δεν υπάρχουν χρήματα, σίγουρα υπάρχουν όμως άνθρωποι στις Σέρρες που θα ήθελαν να βοηθήσουν (χωρίς χρήματα) αλλά με νέες ιδέες!

Αυτές οι σκέψεις ας είναι η αφετηρία για να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη φορά…

Ρίξτε μια ματια στο Δελτίο τύπου το οποίο τα παρουσιάζει πολύ διαφορετικά

 

Δελτίο Τύπου

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ 2017

 

Δυναμική παρουσία στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) έχει και φέτος  ο Δήμος Σερρών με δικό του stand  στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών (περίπτερο 12-stand 25),  επίκεντρο της παρουσίας του, η πορεία της πόλης στο χρόνο, η μεγάλη ιστορία της, τα αξιοθέατά της και το μοναδικό στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια Αυτοκινητοδρόμιο του Δήμου (Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ).

Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τις Σέρρες που εκτίθεται, αλλά και να λάβει πληροφορίες για τη επιτυχή λειτουργία του σερραϊκού Αυτοκινητοδρομίου.

Η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 9 και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, αποτελεί ευκαιρία προβολής για την πόλη και το Δήμο Σερρών.

 

Να σημειωθεί ότι η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ τις καθημερινές, ενώ  Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.