7 χρόνια από την παρουσία των Αφων Δελή στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» (φωτό+video)

Τα χρόνια παιρνουν γρήγορα, ΝΑΙ είναι αλήθεια.

7 χρόνια πέρασαν από την τηλεοπτική παρουσία των διδυμων Σερραίων δημοσιογράφων (Ιδιοκτητών τώρα του FONH.GR) στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Διαβαστε και τα υπόλοιπα άρθρα του FONH GR

4 Ιουλιου 2012 όταν στις 09:00 το πρωί έγινε η ζωντανή σύνδεση της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Αντέννα με την Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Γιώργος Παπαδάκης είδε τους δύο δημοσιογράφους να ειναι…επαγγελματίες πλέον δημοσιογράφοι!!!

Γιαννης & Κώστας Δελης εξέπληξαν τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Πατήστε πάνω στο video για να δείτε ένα στιγμιότυπο από την σύνδεση με την Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό και οι ευχές…Παπαδακη

Ο Αντέννα όμως και η ίδια εκπομπή είχε ξαναπροβαλλει τους Αφους Δελή όταν ήταν 16 χρόνων και μαθητες στο studio στην Θεσσαλονίκη (Κούσκουρα 7) με παρουσιάστρια την Βίκυ Χατζηβασιλείου (Πάμε Πακέτο-Alpha τώρα) το 1996 στις 16 Απριλίου. Τότε με δική τους εκπομπή στην πάλαι ποτέ TVS (TV Σέρρες) κίνησε το ενδιαφέρον του Αντεννα TV να τους προβάλλει ως εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε εκείνη την εκπομπή ο παρουσιαστης Γιώργος Παπαδάκης είχε ευχηθεί στα δύο παιδιά να γίνουν δημοσιογράφοι, όπως και τελικά έγινε. Δείτε κάτω πως ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν εργαζόταν στον Αντέννα.

Συνοψίζοντας, το 1996 ήταν η πρώτη παρουσία στον Αντέννα. Μετά από 16 χρόνια πραγματοποιήθηκε η δεύτερη. Άρα η τρίτη θα πρέπει να είναι το 2028 αν υπάρχει εκπομπή ακομα, άλλα 16 έτη, η όταν αποφασίσει να αποχωρήσει ο Γιώργος Παπαδάκης από την τηλεόραση.