55χρονος συνελήφθη για απάτη σε φιλανθρωπική συναυλία με λαϊκό τραγουδιστή

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος κρίναμε σωστό ως ομάδα FONH.GR μετα από σύσκεψη πως δεν πρέπει να μεταδώσουμε την επιστολή απάντηση (ανώνυμου) αναγνώστη και περιμένουμε επίσημες και επώνυμες απαντήσεις στο email του Site. Θα περιμένουμε επώνυμα δελτία τύπου και θα κάνουμε τις ανάλογες ανακοινώσεις σύντομα.

 

Στη σύλληψη ενός 55χρονου για απάτη προχώρησαν χθες τα ξημερώματα στις Σέρρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πολιτιστικού συλλόγου από την περιοχή των Σερρών.

Αστυνομικοί διερευνώντας την καταγγελία εντόπισαν τον 55χρονο σε χώρο αμφιθεάτρου στις Σέρρες. Εκεί διαπιστώθηκε να έχει διοργανώσει φιλανθρωπική συναυλία, με τη συμμετοχή του Ζαφειρή Μελά και άλλων καλλιτεχνών, που λάμβανε χώρα εκείνη τη στιγμή και στα εισιτήρια εισόδου αναγραφόταν παραπλανητικά ως διοργανωτής ο παραπάνω πολιτιστικός σύλλογος.

Όπως υποστήριξε στην καταγγελία του ο πολιτιστικός σύλλογος δεν έχει καμία σχέση με τη συναυλία.

Να σημειωθεί πως ο Ζαφείρης Μελάς δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς δέχθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

Οργισμένη απάντηση Γ.Γουνα

Ο Γιώργος Γούνας απάντησε μέσα απο το Facebook «Αυριο θα δώσουμε συνέντευξη τύπου με επισημα στοιχεία και τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Δεν θα σπιλώσει κανεις τον πολ. Σύλλογο Χιονοχωριου Ανώνυμα και άδικα για τον σύλλογο μας. Θα ειμαστε σκληροί για οσους προσβάλουν άδικα και με ασύστολα ψεύδη και ανώνυμα.

Η δικαιοσύνη εχει πλεον το λογο. Τα στόματα θα ανοίξουν γιατι κάποιοι δεν σέβονται. Μας χρησιμοποιησαν χωρίς την συγκατάθεση μας. Ποτε δεν δώσαμε ποτε την συγκατάθεση μας για συναυλία μαϊμού».

Πηγή ΕΡΤ.GR