5 ταράτσες στις Σέρρες που είναι σκέτο trip!!!

Tο Καλοκαίρι έφυγετο Φθινόπωρο ήρθε. Το FONH.GR ανέβηκε ψηλά και βρήκε 5 ταράτσες πολυκατοικιών στις Σέρρες που η θέα τους είναι υπέροχη σε διάφορες ώρες. Ένα πραγματικό… ταξίδι σε χρώματα, δρόμους, πάρκα, αστικό τοπίο.

Βγάλε FONH & κέρδισε 20% έκπτωση από Mammas Pizza! Αποκλειστική προσφορά

Όχι δεν είναι φωτό από Drone, είναι φωτό από ταράτσες πολυκατοικιών. Επιλέξαμε περιοχές κυρίως στο κέντρο της πόλης.

Όταν κοιτάς από ψηλά

Για να συμμετέχετε και εσείς στο αφιέρωμα μας, στείλτε μέσω σχολίων στο Facebook ή στο e-mail: [email protected] το όνομα σας και την δική σας φωτογραφία για να την προσθέσουμε.

Αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας

1. Οδός Τουρκοφαγου 

Μια από τις καλύτερες θεες που υπάρχουν στην πόλη με ένα όμορφο πάρκο. Το Τζιτζιρλι τζαμί φαίνεται μπροστά. Ωραίο είναι και το δειλινό, ενώ φαίνεται η Ανατολικής Θράκης μέχρι την Πλατεία Εμπορίου.

Τόσα δειλινά

2. Οδός Τσαλοπούλου 

Στην γωνία της οδού Τσαλοπούλου ανεβήκαμε ψηλά στον 5ο όροφο και καταγράψαμε αυτές τις υπέροχες εικόνες. Στο βάθος η πλατεία Ελευθερίας.

Μαγεία…

3. Οδός Διονυσίου Σολωμού

Εδώ σε αυτές τις φωτο φαίνεται η Ερμού και το ξεκίνημα της Διονυσίου Σολωμού. Όμορφο σούρουπο όπου φαίνεται και η αρχή της Πλατείας Ελευθερίας.

Έχεις δει ποτέ την ταράτσα του Δημαρχείου?

4. Οδος Εθνικής Αντιστάσεως

Στην γωνία της Πλατείας του ΙΚΑ και τον 5ο όροφο βρήκαμε αυτήν την θέα. Με την Εθνικής Αντιστάσεως να φαίνεται εντυπωσιακά και το πάρκο.

Το ΙΚΑ και η πρώην παιδική χαρά (κάτω)

5. Metropolis Hotel

Στην Πλατεία Εμπορίου ανεβήκαμε στην ταράτσα του ιστορικού ξενοδοχείου και είδαμε όλη την οδό της Γεωργίου Παπανδρέου. Το πάρκο από την πρώην Δημοτική Αγορά και φυσικά την Πλατεία.

Ένα γκράφιτι δεν μπορεί να γίνει στην απέναντι οικοδομή??