4η θέση στην Ελλάδα για την Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών

Την ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η Μικτή ομάδα Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών μετά το πέρας της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξήχθη στον Βόλο(1-4 Μαΐου).

Διαβαστε και τα υπόλοιπα θέματα του FONH.GR

Στον Μικρό Τελικό που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 0-1 από την Ε.Π.Σ.Αχαΐας και ολοκλήρωσε το ταξίδι της φετινής σεζόν εκπροσωπώντας επάξια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όντας άλλωστε η μοναδική ομάδα στην Κατηγορία Κ16 που προερχόταν από τη Βόρειο Ελλάδα.

ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Αχαΐας 0-1

Η αποστολή της Ε.Π.Σ.Σερρών επιστρέφει σήμερα από τον Βόλο, όπου και διέμεινε για 5 ημέρες στο πλαίσιο της εβδομάδας ανάπτυξης ποδοσφαίρου που πήρε σάρκα και οστά χάρη στο εν εξελίξει εξαετές πλάνο ανάπτυξης «Μπάλα Παντού», το οποίο εκπόνησε η Τεχνική Επιτροπή και περιλαμβάνει εξωστρεφείς δράσεις και σαφή μηνύματα, προσβλέποντας στη διάδοση των ευγενών αξιών σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ηλικίες και φύλα.

Διαιτητές: Λεωνίδας Σ., Λεωνίδας Κ., Μπάλας

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ (Αθ.Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης(41΄ Τσιφούτης), Αρναούτογλου(57΄ Τριανταφύλλου),  Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης (41΄ Πούλιος), Καρατλίδης (78΄ Ζαγγελίδης), Μασκανάκης, Σοφιανός, Γκουτίδης, Παπαδόπουλος (57΄ Ζιάκας).

Ε.Π.Σ.ΑΧΑΪΑΣ (Κων. Σωτηρόπουλος): Αγγελόπουλος, Δελδήμος, Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης, Φλωράτος, Σουγλέρης, Σαλμάντας, Γκολφίνος.

Φωτό-πηγη: www.epss.gr