3 χρόνια και συνεχίζουμε – Άποψη των συντακτών του FONH.GR

Το site FONH.GR συμπλήρωσε 3 χρόνια λειτουργίας και πηγαίνει ολοταχώς για τον 4ο χρόνο. Όταν ξεκινήσαμε το site το Φθινόπωρο του 2014, δεν περιμέναμε να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια αυτή και καθημερινά να διαβάζει τα ρεπορτάζ και τα άρθρα που γράφουμε. Με σύμμαχο στην αρχή τους προσωπικούς μας λογαριασμούς στο Facebook, προσπαθούσαμε να κάνουμε γνωστό ένα site, που θέλαμε να έχει το κάτι παραπάνω. Και μας ανεβάσατε στη Νο 1 θέση και το δύσκολο είναι να παραμείνουμε εκεί, αλλά θα τα καταφέρουμε. Εμείς, δεν είμαστε δημοσιογράφοι που τους δίνεις ένα έτοιμο δελτίο τύπου, το δημοσιεύουν και μέχρι εκεί. Έχουμε αποδείξει πως ψάχνουμε τα θέματα σε βάθος. Έχουμε δημοσιογραφική άποψη, σε πολλά θέματα της κοινωνίας και στα αθλητικά δρώμενα. Κάνουμε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, κάνουμε ερωτήσεις και σχολιάζουμε καταστάσεις. Πηγαίνουμε στα γήπεδα όπου γίνονται αγώνες και δεν παίρνουμε μόνο τα αποτελέσματα για να τα γράψουμε και…τελείωσε η δουλειά.

Η αγάπη μας από μικροί για αυτή την δουλειά, μας έχει κάνει ένα αχτύπητο «δίδυμο» που καθημερινά κερδίζει τον σεβασμό όλων. Αυτό που θα γραφτεί στο FONH.GR δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν υπάρχουν αντιδράσεις ή διαψεύσεις στα θέματα. Αυτό που θα γραφτεί στο site είναι αυτό που γίνεται, αυτό που συμβαίνει, αυτό που μπορείτε και εσείς να το δείτε και να διαπιστώσετε.

Όσοι διαφημίζονται στο site, θέλουμε να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Στηρίζουμε τους Σερραίους επιχειρηματίες που επενδύουν σε εμάς και στο site και είμαστε δίπλα τους. Δεν θέλουμε πολλές διαφημίσεις, ρίχνοντας τις τιμές και την ποιότητα, όπως κάνουν δυστυχώς άλλοι. Τους βλέπουμε τι κάνουν, γνωρίζουμε τα κατορθώματα τους και θέλουμε να τους σταματήσουμε όταν ξεφεύγουν.

Είμαστε αξιόπιστοι, αληθινοί, δεν διαπραγματευόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι. Έχουμε άποψη την λέμε και την στηρίζουμε. Το ξέρουμε ότι ενοχλούμε, το ξέρουμε ότι μας ζηλεύουν. Πριν γίνει το site δεν είχαμε αντιπαραθέσεις, δεν είχαμε δημοσιογραφικές γκρίνιες, τις αποκτήσαμε όμως. Δεν πληρωνόμαστε για να γράψουμε κάτι. Δεν μπορούν να μας «λαδώσουν» για να τους κάνουμε τα κέφια και να γράφουμε ότι θέλουν. Αυτό έχει εκτοξεύσει το site στην πρώτη θέση και σας ευχαριστούμε. Από τις πρώτες πτήσεις Drone, μέχρι τα αφιερώματα που κάναμε, από την συνεργασία με το CNN για την Βόρεια Ελλάδα, μέχρι και τα αποκλειστικά θέματα, το FONH. GR δείχνει σε όλους πόσο δυνατό είναι.

Ανεξάρτητοι, Ανεξάντλητοι, Αξιόπιστοι!!

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Με τιμή

Ιωάννης και Κώστας Δελής

3 ΧΡΟΝΙΑ FONH.GR H Φωνή σου έχει δύναμη

Δείτε παρακάτω το νέο τηλεοπτικό σποτ που ετοιμάσαμε και θα ακολουθήσουν και άλλα.