3 Σερραικες εταιρείες που ξεχωρίζουν

Dromeas, Agrotopos, ΚΡΙ-ΚΡΙ ξεχωρίζουν 

 

«Ο Γερμανικός Στρατός επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ : νέα σύμβαση ανάθεσης ύψους 2,6 εκ. ευρώ στη ΔΡΟΜΕΑΣ»

 

Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ ανακοινώνει την κατακύρωση υπέρ της, νέου διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια επίπλων γραφείου από τη Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού συνολικής αξίας 2.600.000 €.
Πρόκειται για ειδικά έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από την εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.
Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων.

 

Διεθνής διάκριση για το Super spoon της ΚΡΙ-ΚΡΙ

Μία σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε το παγωτό high protein Super Spoon της Κρι Κρι, ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης τροφίμων και ποτών, Anuga Taste Innovation Show, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Περισσότεροι από 160.000 εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο παγωτό Super Spoon της Κρι Κρι και να το δοκιμάσουν από κοντά στο περίπτερο της εταιρίας Κρι Κρι (Hall 10.1, Stand E20-E24) καθώς και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης για τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Η παραπάνω διάκριση της Κρι Κρι, της μοναδικής ελληνικής εταιρίας παραγωγής και διανομής επώνυμου παγωτού, έρχεται να επικυρώσει τη συνεχώς ανοδική πορεία της νέας κατηγορίας γιαουρτιών και παγωτών Super Spoon, τα οποία θα λανσαριστούν σύντομα και στην Βρετανική αγορά.

Ο συνδυασμός ελληνικού γιαουρτιού με υψηλές πρωτεΐνες και Super fruits το καθιστούν μία υγιεινή πρόταση παγωτού αλλά και έναν απολαυστικό συνδυασμό συστατικών σύμφωνα με τις διεθνείς διατροφικές τάσεις.

 

Agrotopos Gourmet – Μαύρο ρύζι

Η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην αγορά και λανσάρει ένα νέο προϊόν. Είστε έτοιμη για τη νέα σειρά Agrotopos gourmet?
Agrotopos artemide…μαύρο, μακρύκοκκο και ιδιαίτερα γευστικό! Δοκιμάστε το!