Ύποπτη τσάντα στο κέντρο – Τι βρήκε μέσα Σερραιος

Ένας Σερραίος πολίτης (τα στοιχεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας) βρήκε μια τσάντα που έμοιαζε περισσότερο με σχολική σε κάδο που πετάνε αδρανή υλικά πίσω από την Εθνική Τράπεζα στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν παρέδωσε στην Αστυνομία την τσάντα.

Τι βρήκε στην τσάντα

Ο Σερραίος που εντόπισε την τσάντα την άνοιξε στο σπίτι του και είδε μέσα πορτοφόλια χωρίς χρήματα, αστυνομικές ταυτότητες, διπλώματα οδήγησης ενός νεαρού αγοριού κι ενός κοριτσιού.

Εντόπισε τη γυναίκα μέσω … Ασφαλιστή!

Ανάμεσα σε προσωπικά μικρά αντικείμενα βρήκε και μια επαγγελματική κάρτα ενός ασφαλιστή με τον οποίο και επικοινώνησε για να εντοπίσει τη νεαρή γυναίκα.

Στη συνέχεια συνομίλησε τηλεφωνικά με μια νεαρή γυναίκα από τη Δράμα η οποία είναι φοιτήτρια στην Κομοτηνή και όπως μας περιγράφει είχαν έρθει στις Σέρρες για μια ημέρα και τους έκλεψαν ανοίγοντας το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Η νεαρή φοιτήτρια ευχαρίστησε τον Σερραίο πολίτη και πήρε την τσάντα για να παραδώσει και τα έγγραφα στον νεαρό φίλο της.

Η ιστορία αυτή συνέβη πριν από δύο ημέρες και όπως μας είπε ο Σερραίος προφανώς αυτοί που άνοιξαν το αυτοκίνητο πήραν τα χρήματα από τα πορτοφόλια και στη συνέχεια πέταξαν την τσάντα στον κάδο.