Όλα καλά, αλλά εμφανιστείτε!! – Άποψη του Κώστα Δελή

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους νέους επενδυτές στον Πανσερραϊκό. Έχουν περάσει περίπου 2 μήνες από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωηρό ενδιαφέρον, Στην αρχή υπήρχε πολύ μυστικοπάθεια, σε βαθμό που μπορούσε να δικαιολογηθεί. Οι επαφές ήταν σε εξέλιξη με τον κ.Κοράκη και ο ίδιος δεν ήθελε να πει προς τα έξω ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν την ομάδα. Μετά από λίγο καιρό μάθαμε ότι συνδετικός κρίκος είναι ο Αντώνης Βούρτσης, το πρώτο όνομα που έγινε γνωστό για τους νέους επενδυτές. Ο ίδιος κάνει πολλές επαφές, έρχεται στο γήπεδο και μάλιστα προορίζεται για πρόεδρος της ΠΑΕ. Μέχρι ένα σημείο δεκτά όλα αυτά, γιατί μας λένε ότι η μεταβίβαση δεν ολοκληρώθηκε των μετοχών και έτσι αργεί η συνέντευξη τύπου και να αποκαλυφθούν ποιοι είναι. Εγώ έχοντας κάποιες επαφές με άτομα που είναι κοντά τους, είχα πει πριν ένα μήνα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην ξέρουμε τα ονόματα τους. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέρει σε όλες τις ανακοινώσεις της για μια νέα εποχή στα διοικητικά. Είχα γράψει σε αυτή την στήλη ότι οι πρώτες κινήσεις ήταν καλές, να πληρώνουν δηλαδή τους παίκτες, να ρυθμίζουν υποχρεώσεις της ομάδας και να υπάρχει μετά από κρίσιμο διάστημα μια κανονικότητα περιμένοντας τους αγώνες.

Δηλαδή αν πουν στον φίλαθλο κόσμο, ότι ενδιαφέρεται ο κ.Χηρίδης, ο κ.Ζηρίδης, ή ο Μηρίδης τι θα γίνει; Θα χαλάσει το deal που ο κ.Κοράκης είχε πει πως είναι στο 99%; Θα επηρεαστεί ο μέσος Σερραίος φίλαθλος και δεν θα πάει στο γήπεδο; Όλα καλά λοιπόν, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούν οι νέοι επενδυτές για πολλούς λόγους. Να πουν ξεκάθαρα στον κόσμο ποιοι είναι. Να μας πουν πως ήρθαν στην ομάδα. Να αναφέρουν τι προθέσεις έχουν, τι μπάτζετ μπορούν να διαθέσουν. Τι θα γίνει με τις ακαδημίες, αν και έμαθα πως ο Θωμάς Κυπαρρίσης έκανε μια συνάντηση σχετική. Ήρθαν λέει δύο άλλα άτομα, ο ένας γιος του Βέλγου, ο άλλος μου είπαν ένα όνομα, αλλά επίσημα έχουμε κάτι; Βγήκαν ανακοινώσεις, το έμαθε ο κόσμος;

Είμαστε σε μια περίοδο που έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, όμως υπάρχει μια διαστακτικότητα. Πώς να πάρω διαρκείας μου λένε κόσμος καθημερινά, αν δεν γνωρίζω ποιοι είναι στην ομάδα. Και επειδή υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός που τον εισπράττω καθημερινά, μπορώ να πω και κάτι ακόμα. Όταν κάτι δεν τον ξέρεις και δεν το έχεις δει σε βάθος χρόνου, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά, ότι θα είναι καλύτερο από μια προηγούμενη κατάσταση.

Μπαίνουμε πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα πρέπει να έχει λυθεί σύντομα το διοικητικό.

ΦΩΤΟ-ΠΗΓH: www.ert.gr