Χωρίς τις συναυλίες η Serexpo θα ήταν …»στριμωγμένη Εμποροπανήγυρη»

Μπορεί να φανταστεί κανείς ποια θα ήταν η Serexpo εάν δεν είχε τις συναυλίες με τις top τραγουδίστριες του Ελληνικού Πενταγράμμου; Θα έμοιαζε με το αερόστατο που δεν πέταξε τοτε στις Σέρρες… 

 

Του Γιάννη Δελή

Serexpιωτες και Serexpιωτισες τώρα που έσβησαν τα φώτα της Σερραικης Έκθεσης Επιμελητηριακης παραγωγής, ας κάνουμε ταμείο. Όσοι με γνωρίζουν και με διαβάζουν καταλαβαίνουν ότι πάντα σας έλεγα τα πράγματα όπως είναι χωρίς περιστροφές. Γι’ αυτό μην ακούτε τα «παπαγαλάκια» που διαρρέουν οτιδήποτε για το site, γιατί τα «παπαγαλάκια» απλά επαναλαμβάνουν ότι τους λένε άλλοι και δεν έχουν άποψη και θεση.

Έχουμε και λέμε… Η Serexpo είναι μία τοπικής εμβέλειας έκθεση που αν δεν είχε τις συναυλίες με τις αγαπημένες τραγουδίστριες, τότε θα ήταν ασήμαντη μέχρι αδιάφορη για την επανάληψη της.

Βέβαια το να φέρεις τραγουδιαρες με καυτά μίνι έως αποκαλυπτικά φορέματα, σε ένα κοινό που διψά για θεάματα και το πιο σημαντικό ΔΩΡΕΑΝ, δεν κάνεις και τίποτα το σπουδαίο.

Το ότι είχε πολύ κόσμο αυτό δεν σημαίνει πως η Έκθεση ήταν επιτυχημένη, αλλά οι συναυλίες ήταν και μόνο. Αλλά, για σταθείτε αυτό μπορεί να το κάνει και η ΚΕΔΗΣ! Μια επαρχιακή πόλη που μαζεύει αρκετό κόσμο σε συναυλίες για να διασκεδάσει δωρεάν και να βγάλει φωτογραφίες από τα κινητά είμαστε.

Και είναι λογικό γιατί δεν γίνονται και πολλά στην ακριτική περιοχή μας όπως σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Όλη η Serexpo έγινε καλύτερη μετά από τις δικές μας περσινές παρεμβάσεις και προτάσεις που γράφτηκαν στο site, όμως ως έναν βαθμό…

Οι Σερραίοι επιχειρηματιες ήταν εκεί για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και πολύ καλά προσπάθησαν να το κάνουν. Όμως εγώ είδα στριμωγμένα περίπτερα κι έναν κόσμο να μην έχει την άνεση να τους ακούσει όπως πρέπει…

Διεθνής Έκθεση σε μια αυλή δεν γίνεται. Σας το είχαμε ξαναπεί

Η κριτική μας για την αυλή είχε και έχει βάση. Είναι νόμιμη σε εκείνο το σημείο η Έκθεση; Κι ύστερα Διεθνής Έκθεση σε αυλή; Και με δεξαμενές καυσίμων ανάμεσα στα περίπτερα; Μέσα στα χώματα ο κόσμος προσπαθούσε να δει προϊόντα και υπηρεσίες. Είδατε τι κάνουν στην Καβάλα; Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από την Kavala Expo.

Ευτυχώς μέλη της διοίκησης άκουσαν όσα είχαμε πει για αλλαγή χρώματος στα περίπτερα και είδαμε και άσπρα περίπτερα.

Είχαμε γράψει για το αν ήταν «Διεθνής» η Έκθεση πέρυσι, δεν ήταν, φέτος είχε Βούλγαρους και Τούρκους. Είχαμε γράψει για το αν στήριζαν εταιρείες μεγάλες την έκθεση. Φέτος ήρθε η Κρι-Κρι!!

Εμείς θέλουμε μια δυνατή Serexpo και πιο μεγάλη. Με υποδομές και οργάνωση σε έναν νέο μοντέρνο χώρο που δεν θα βλέπεις …στριμωγμένα περιπτερα.

Ας μας απαντήσουν οι Επιμελητηριακοι:

Πόσα χρήματα πήραν οι κυρίες της μουσικής; Όταν γράφαμε για μουσικό φεστιβάλ, κάποιοι μας έκαναν πόλεμο, τώρα συμφωνούν με όσα πριν ένα χρόνο γράφαμε ΕΔΩ, στο FONH.GR

Θέλουμε μια δυνατή, οργανωμένη Serexpo

 

 

Φωτό Χριστίνα Γαργαλατιδου