Χρυσάφης: » Με τους πολίτες θα διαμορφώσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» και υποψήφιος Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης φίλων και μελών του συνδυασμού για τα επόμενα βήματα, μέχρι τις εκλογές του Μαΐου.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Philippos Xenia.

Ανακοίνωσε τις 8 θεματικές ενότητες, πάνω στις οποίες έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες εκδηλώσεις, με τοποθετήσεις διακεκριμένων προσκεκλημένων και με τη συμμετοχή των Σερραίων πολιτών, ώστε μέσα από τη διαδικασία της διαβούλευσης να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα μέχρι την τελική κατάρτιση του προεκλογικού προγράμματος της Συμμαχίας Σερραίων.

Οι 8 ενότητες είναι: 
1. Εργαλεία μιας έξυπνης πόλης (Ομιλητής Δήμαρχος Τρικκαίων – 15 Οκτωβρίου)
2. Πρότυπη και λειτουργική πόλη (αρχές Νοεμβρίου)
3. Διαχείριση υδάτινων πόρων
4. Αλληλέγγυα πόλη
5. Πολιτισμός και Παιδεία
6. Ανάπτυξη/ Απασχόληση/ Αξιοποίηση Δημοτικής περιουσίας
7. Αγροτικός τομέας / Έργα υποδομής
8. Νεολαία

Ο κ.Χρυσάφης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της ανάπτυξης, της συνεργασίας με τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης, αλλά και στην στήριξη της Νεολαίας, τονίζοντας ότι πρέπει να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας. Ενδεικτικό άλλωστε είναι ότι το 80% του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» είναι νέοι άνθρωποι που πρώτη φορά ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση.

«Δεν θα υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά υπάρχουν δυνατότητες στον Δήμο μας και ευκαιρίες που δυστυχώς μένουν ανεκμετάλλευτες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης, ασκώντας έτσι κριτική στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, τονίζοντας όμως, πως το όποιο έργο έχει επιτελεστεί έως σήμερα δεν θα απαξιωθεί σε καμία περίπτωση.

Το παρών στην χθεσινή εκδήλωση έδωσαν δεκάδες φίλοι και μέλη της Συμμαχίας, με έντονη τη γυναικεία παρουσία.

Πηγη Serrespost.gr