Φιλικό: Κιλκισιακός-Πανσερραϊκός 0-1

Τη νίκη με 0-1 απέσπασε ο Πανσερραϊκός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Κιλκίς κόντρα στον Κιλκισιακό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Στέλιος Ποζογλου στο 50ο λεπτό του αγώνα. Μια καλή ευκαιρία είχε ο Πανσερραϊκός με τον Στέργιο Τσιμικα στο 18ο λεπτό και μια ο Κιλκισιακός με τον Πιπερτζη. Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα. Φανηκε κουρασμένη η ομάδα από την προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια, ωστόσο κέρδισε και δεν δέχτηκε γκολ. Επόμενο φιλικό πιθανότατα με την Ξάνθη, την επόμενη εβδομάδα λόγω της διακοπής στην Σουπερλίγκα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας (63′ Ιωαννίδης), Νικολαΐδης (64′ Παρπουτσής), Ραφαηλίδης (80′ Ρετσινάς), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46′ Καρασίμος), Μπελίτσας (76′ Τοπαλίδης), Πολύζος (46′ Ταχματζίδης), Παναγιωτόπουλος (80′ Αναστασιάδης), Μοσχάκης (76′ Κουραλίδης), Πιπερτζής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Δούμτσιος, Πόζογλου, ενώ επαιξαν και οι Γκέκας, Καπτέλι, Φούσου, Τζιτζικαλάκης, Χατζηδίμπας, Εβόκ, Πέτρου, Βουδουρίδης, Γουάλει, Ζιγκερίδης, Μισιρλής.


Φωτό: ΠΑΕ Πανσερραϊκός