Φακελο με 117 υποψηφιότητες κατέθεσε η «Ανάπτυξη» του Μεγκλα

Δελτίο τυπου

Τον φάκελο με τις 117 υποψηφιότητες του συνδυασμού «Ανάπτυξη Ν. Σερρών» κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Ανάπτυξη Ν. Σερρών» Χρήστος Μέγκλας, συνοδευόμενος από πλήθος φίλων και υποστηρικτών.
Στις δηλώσεις του νωρίτερα προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Χρήστος Μέγκλας τόνισε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τον αγώνα των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου θα τον δώσω έχοντας άξιους συναδέλφους στο πλευρό μου. Οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είναι συνολικά 117.
Είναι επιχειρηματίες από όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Έμποροι, βιοτέχνες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ιδιοκτήτες ψητοπωλείων, ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων και αγρότες. Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνω πως οι υποψήφιοι πληρούν αξιόλογα ποιοτικά χαρακτηριστικά με το 50% και πλέον αυτών να είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οφείλω να τονίσω πως η κατάρτιση του ψηφοδελτίου έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που αποδεικνύει πως οι συνάδελφοί μου αναγνωρίζουν το 6ετές έργο μας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου και ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμά μου να συνταχθούν με την επιμελητηριακή μας ομάδα στις επερχόμενες εκλογές.

6 χρόνια αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε και επιτύχαμε να κινηθούμε ως νομός σε τροχιά εξωστρέφειας.

Στηρίξαμε τα μέλη του Επιμελητηρίου

Ανοίξαμε το Επιμελητήριο σε όλους

Προωθήσαμε καινοτόμες δράσεις

Θεμελιώσαμε θεσμούς πανελλαδικής εμβέλειας

Στοχεύσαμε σε ολοκληρωμένα επενδυτικά έργα

Συνεχίζουμε να στοχεύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη ζητώντας στο πλευρό μας όλους τους Σερραίους

Να ευχηθώ τέλος καλή επιτυχία στο συνδυασμό «Επιμελείς Σέρρες» και στον επικεφαλής αυτού Βασίλη Καλαϊτζίδη, προσβλέποντας σε έναν καθαρό και δίκαιο αγώνα πριν ανοίξουν οι κάλπες»