Το ψέμα πάει σύννεφο στο ανωνυμο Serresbomb

Ψεύτικες ειδήσεις μοιραζονται στα κοινωνικά δίκτυα από ψεύτικα προφιλ

 

Serresbomb… «Μαθαίνω ότι χιόνισε στην Αμφίπολη» Ειδήσεις σαν κι αυτές πλασάρει καθημερινά μια άγνωστη (αλλά πολύ γνωστή) ομάδα κομπλεξικων τυπων που έχασαν την δουλειά  τους και είναι στενά συνδεδεμένη με το infoserres μιας και πρόκειται για κοινό λογαριασμό. Για να διασταυρώσεις το ρεπορτάζ απλά κοιτάς το θερμόμετρο που δείχνει ήλιο με λίγα σύννεφα και … 16 βαθμούς κελσίου! Γράφουν πως είναι νύχτα και κοιτάς από το παράθυρο και είναι μέρα! Αποτυχημένοι συγγραφείς βρήκαν διαδικτυακη «στέγη» στο Serresbomb. Όταν το ρεπορτάζ αγριευει και υπάρχει ενδεχόμενο για δικαστικές περιπέτειες τότε δεν βλέπεις το ίδιο θέμα στο infoserres γιατί εκεί υπάρχει ταυτότητα.

Η πρόσφατη ανάρτηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Γιαννη Μπαλιτη είναι ενδεικτική της χαοτικής κατάστασης και των κατασκευασμενων ρεπορταζ όσων θέλουμε να χτυπήσουμε συνήθως κάτω από τη ζώνη και με αρκετή δόση ψεύτικων στοιχείων στο ρεπορτάζ.

Η ουσιαστικη παρέμβαση του Προέδρου της ΕΔΗΠΗΤ Φανή Παπαδοπούλου είναι καθοριστική και πρέπει ο κόσμος να φιλτράρει ποιοι και γιατί γραφουν… Ψεύτικες ειδήσεις μοιραζονται στα κοινωνικά δίκτυα με ψεύτικα προφίλ. Επίπεδο καφενείου και φτηνό κουτσομπολιό χωρίς ουσία για εντυπωσιασμό…