Το ντύσιμο του υποψηφίου Προέδρου ΕΒΕΣ – My Style Rocks

Σε μια προεκλογική εκστρατεία όλα έχουν σημασία και όλα παίζουν το ρόλο τους.

Η Επιμελητηριακη ομάδα που αποφασίζει να κατέβει στις εκλογές συνήθως διαθέτει κι έναν μικρό πυρήνα συνεργατών δημοσιογράφων και επικοινωνιολογων που συμβουλεύουν τον υποψήφιο πρόεδρο.

Τα τελευταία χρόνια οι ψηφοφόροι είναι αγανακτισμένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς και αυτό που θέλουν είναι να δουν διαφορετικές εικόνες, διαφημίσεις, ομιλίες και κινήσεις.

Το στυλ σου δείχνει την πολιτική σου

Ποια θα ήταν η κριτική των δύο υποψηφίων στις Επιμελητηριακες εκλογές εάν κατάφερναν να ήταν στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ My Style Rocks;

Ρωτήσαμε ειδικούς δείχνοντας τους φωτογραφίες και να τι μας είπαν:

 

Βασίλης Καλαϊτζίδης

Είναι νέος άνθρωπος και είναι φυσικό να φοράει μοντέρνα ρούχα και παπούτσια.

Το στυλ του είναι νεανικό και συνήθως είναι ελεύθερο από γραβάτες και πουκάμισα.

Το ότι κινείται στην πόλη έτσι ή σε συνεντευξεις, συναντήσεις και ομιλίες τον κάνει να είναι κοντά με την πραγματικότητα, με τη νεολαία και ευσι γίνεται προσβάσιμος σε ολους. Φαίνεται πως είναι άνθρωπος που θέλει να ακούσει τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και δείχνει άφθαρτος και όχι ξύλινος και στημένος. Οι εκφράσεις του προσώπου του δείχνουν αισιοδοξία, και αποφασιστικότητα. Θα μπορούσαν να τον εμπιστευτούν επιχειρηματιες.

 

Χρήστος Μεγκλας

Φαίνεται σοβαρός, αλλά λίγο απόμακρος.

Μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη και να δείχνει έμπειρος, αλλά αυτο δεν τον κάνει και σημερινό πολιτικό. Φαίνεται πως έχει γύρω του συμβούλους και μοιάζει με Βουλευτή της περιοχής σας.

Η εμμονή στις εμφανίσεις του με τα ίδια κοστούμια και γραβάτες δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Το ντύσιμο του δεν είναι νεανικό οπότε απευθύνεται σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Οι εκφράσεις του προσώπου του δείχνουν πως είναι κακοκεφος, αγχωμενος και αυτό σου μεταδίδει αρνητική ενέργεια, τον προβληματισμό του ή την αμηχανία του.