Το… θωρηκτό της Mercedes έκανε την εμφάνισή του στις Σέρρες και προκάλεσε πανικό!

Στη γκάμα των μοντέλων της Mercedes-Benz υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο που θα λέγαμε ότι Σπάνια βλέπεις τέτοια αυτοκίνητα μπροστά σου ανήκει στα σκληροτράχηλα 4×4 οχήματα.

Ο λόγος για την G 500 4×4², που προκαλεί σε όλους τους… τομείς, από την σχεδίαση τις επιδόσεις και φυσικά τις δυνατότητες που έχει όταν ο οδηγός της αποφασίσει να κινηθεί εκτός δρόμου.

Κουβαλούσε μία… McLaren 720S
Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είχε φτιαχτεί κυρίως για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (και τέτοιου
Η Mercedes G 500 4×4² μπορεί να κινηθεί σε νερό βάθους ενός μέτρου!είδους… χώρες) αλλά όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες του zougla.gr έκανε την εμφάνισή του στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών προκαλώντας πανικό!

Το εκκεντρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας κουβαλούσε και τρέιλερ το οποίο και αυτό με τη σειρά του ήταν μοναδικό (σχεδιαστικά) ενώ στο εσωτερικό του υπήρχε μία… McLaren 720S!!! Απίστευτα πράγματα.

Άμα την δεις από κοντά τρομάζεις!

Διαθέσιμη μέχρι τέλη Οκτωβρίου
Στα της… G 500 4×4², να σημειώσουμε πως οι πρώτες παραδόσεις είχαν ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του Όποιος την αγοράσει μέχρι τέλη του μήνα! Μετά… τέλος η παραγωγή της 2015 και όπως ανακοίνωσε η ίδια η Mercedes θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το τετρακίνητο «τέρας» εφοδιάζεται με κινητήρα V8 biturbo 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 422 ίππους και παράγει 610Nm ροπής.

Η τιμή της στην Ελλάδα αγγίζει τα 376.620 ευρώ.

Στο τρέιλερ που κουβαλούσε τη συγκεκριμένη G 500 4×4² υπήρχε μία McLaren 720S…

Δείτε περισσότερα στο Zougla.gr

Συντάκτης Σαρημπαλιδης