Το Επιμελητήριο Σερρων παρουσιάζει … Του Γιάννη Δελή

Βλέποντας ενας πολιτης από μία άλλη πόλη της Ελλάδας την αφίσα του ΕΒΕΣ για την Serexpo (αλλάξτε και την αφίσα στα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα) θα προβληματιστεί ιδιαίτερα.

Το Επιμελητήριο Σερρων παρουσιάζει… Και ενώ θα περιμένει κανείς να παρουσιασει ή να εγκαινιάσει επιχειρηματικά shows, φορουμ ή ημερίδες και ομιλίες για την ενημέρωση των Σερραιων επιχειρηματιων αντίθετα βλέπει πρωτοκλασάτους τραγουδιστές…

Η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα έρθουν μόνο για τους Σερραιους πολίτες στην Serexpo! Οχι δεν πρόκειται για τηλεοπτικά talent show, αλλα για συναυλίες!

Meg(l)a εργο

Έγινε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ … Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ; Και πόσα χρήματα θα πάρουν για να μας τραγουδήσουν οι φίρμες; Θα μας απαντήσει! Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε για την προηγούμενη Serexpo

Η απάντηση είναι πως έρχονται Επιμελητηριακες εκλογές και πως ο απόηχος πρέπει να είναι δυνατός.

 

Θα παρουσιασθεί για άλλη μια φορά ως έργο Μεγκλα…

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και ειδικά οι Σερραίοι επιχειρηματιες ο κ.Μεγκλας φαινεται πως προτιμά να διασκεδάσει το κοινό (κυρίως νεαρό κόσμο) παρά να διοργανώσει και να φέρει τρανταχτά ονόματα της οικονομίας, του επιχειρείν και του Marketing!

Κυριε Μεγκλα συγχαρητηρια, αλλα μηπως φετος ξεχασατε να μας παρουσιάστε και πάλι τον εκλεκτο & αγαπητό κυριο Sfino;