Τι μας θυμίζουν τρία «παλαβά» καρέ που πειραξαμε

Με αρκετή δόση χιούμορ συγκρίναμε εικόνες 

 

Σ’εχω δει κάπου κάπου σε ξέρω… Εικόνες από το Facebook και την επικαιρότητα που μας θυμίζουν διάσημες φιγούρες ταινιών, πολιτικούς, αλλά και γκουρού της τεχνολογίας. 

 

Back to the Furure

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δελης οδηγεί το σπορ καμπριολέ αυτοκίνητο BMW Z4. Αν προσέξει κανείς τα φουτουριστικά γυαλιά θα δει πως δεν είναι συνηθισμένα και φυσικά δεν κυκλοφορούν στην αγορά… Βλέποντας την επιτυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Back to the Future» θα δει να φορά τα γυαλιά και ο …Doctor Emmett «Doc» Brown! Σύμπτωση ή ίδια στάση στη φωτογραφία και φυσικά στο αυτοκίνητο θρύλο «χρονομηχανη» DeLorean!

Βασιλης Καλαϊτζίδης VS Steve Jobs

Ο Σερραίος επιχειρηματιας Βασίλης Καλαϊτζίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Επιμελητήριο Σερρών. Η Επιμελητηριακη παράταξη «Επιμελείς Σέρρες» είναι έτοιμη και όλοι περιμένουν τη νέα εμφάνιση με νέες φωτογραφίες.

Ο κ.Καλαιτζιδης βγαίνει μια φωτογραφία ηγετική που μας θυμίζει… Στυλ Steve Jobs εμπνευστή και δημιουργό της αυτοκρατοριας Apple!

Κούρεμα αλά… Κιμ Γιονγκ Ουν!

Σε μια συνέντευξη τύπου βλέπουμε τον γνωστό επιχειρηματία (Goal Cafe) κ.Στελιο Μετσιμενιδη με μια νέα στυλιστική ανησυχία που μας θυμίζει τον Δικτάτορα της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν!