Τι λένε οι Σερραίοι «γαλάζιοι» για τα αναδρομικά

Μετά την ανακοίνωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη περί αναδρομικων οι Σερραίοι «γαλάζιοι» απάντησαν μεσα από τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΔHΛΩΣH ΚΩΝ. ΤΣΙΠΛΑΚΗ

ΓIA AΛΛH MIA ΦOPA ME AΦOPMH KAΘE TYΠOY ΔHMOΣIEYMATA KAI ΔIAΔOΣEIΣ ΣXETIKΑ ME TA «ANAΔPOMIKA ΠPΩHN BOYΛEYTΩN» ΠOY TYXON EMΠΛEKOYN KAI EMENA, ΔHΛΩNΩ PHTA KAI KATHΓOPHMATIKA OTI:
ΔEN ΔIEKΔIKΩ KATI TETOIO KAI AΠO ΠOΛΛA XPONIA ΠPIN EXΩ ΔHMOΣIOΠOIHΣEI AYTH MOY TH ΘEΣH KAI ME NOMIKA ΠPOBΛEΠOMENO TPOΠO. EΠOMENΩΣ KAΘE TI AΛΛO ΔEN ANTAΠOKPINETAI ΣTHN AΛHΘEIA KAI ΔEN ME AΓΓIZEI!!!

 

Εμπλοκή του ονόματος μου σε διεκδικήσεις αναδρομικών Συνταξιούχων Πρώην Βουλευτών


ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
τ. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες , 23-10-2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : ” Εμπλοκή του ονόματος μου σε διεκδικήσεις αναδρομικών Συνταξιούχων Πρώην Βουλευτών 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων τα οποία εμφανίζουν το όνομα μου σχετικά με την αξίωση αναδρομικών αποζημιώσεων έχω να δηλώσω τα εξής :

Για άλλη μία φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – αγνώστους»που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου συμπεριέλαβαν και το όνομα μου στις αναδρομικές αυξήσεις που διεκδικούν συνταξιούχοι πρώην βουλευτές.

Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν διευκρινίζω τα εξής :

  • Δεν διεκδικώ αναδρομικά , αυτό το είχα δηλώσει και όταν πάλι είχε ανακινηθεί το θέμα στο παρελθόν, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις  αξίες μου.
  • Δεν λαμβάνω Βουλευτική σύνταξη ώστε να ζητήσω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος Βουλευτής.

Τα ανακριβή αυτά δημοσιεύματα που έχουν γίνει και στο παρελθόν, ενώ  επανειλημμένως τα διέψευσα ως ανυπόστατα,  παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν ανέντιμα την προσπάθεια τους να σπιλώσουν το όνομα μου. Σε όλους αυτούς δηλώνω πως και η ανοχή έχει τα όρια της.

Με τιμή

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ