Τι απαντά η ΥΜΑΘ για τη δημοσιογραφική αποστολη στην Αμφίπολη

Δείτε τι απαντά η ΥΜΑΘ Μ.Κολλια Τσαρουχα

Δημοσιογραφική αποστολή στο πλαίσιο του Συμποσίου για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης «Ωδή Αμφιπόλεως»

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλονται και να ενισχύονται πρωτοβουλίες όπως αυτή στην Αμφίπολη, γιατί είναι ενδεικτικές μιας νέας αντίληψης και νοοτροπίας που θέτει ως πρωταγωνιστές τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς στην αξιοποίηση και στην ανάδειξη του τόπου και των επιχειρήσεών τους, χωρίς να περιμένουν από άλλους ή από κάποια απρόσωπη κεντρική εξουσία να δράσει αντί για αυτούς.
Για να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότερο, οργανώσαμε μια δημοσιογραφική αποστολή που κάλεσε τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης να δουν από κοντά τους πολλούς “θησαυρούς” της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης.
Σκοπός και ελπίδα μου είναι αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, και πολύ πέραν αυτών, θα στηρίξω και θα συμπαρασταθώ όλους όσους ενεργούν για την ανάδειξη και αξιοποίηση του τόπου μας, της Μακεδονίας και της Θράκης.