Της 3αρας το ανάγνωσμα, μπορεί να ερμηνευτεί;-Άποψη του Κώστα Δελή

Όταν πηγαίνεις για να δώσεις μια μάχη που έχει χαρακτήρα τελικού και τελικά βρίσκεσαι να χάνεις με κάτω τα χέρια με 3-0 από μια ομάδα, τότε μιλάμε για τον απόλυτο αιφνδιασμό. Όμως για όλα υπάρχει μια εξήγηση και ειδικά φέτος ο Πανσερραϊκός έχει χαρίσει πολλές πίκρες και 3αρες που κοστίζουν στην βαθμολογική του συγκομιδή. Ταπεινωτική και ντροπιαστική ήττα δέχτηκε από την 4η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0. Όμως αυτή η ήττα από τον Καραϊσκάκη στην Άρτα που έπαιζε για πολλά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα και στην Γ’Εθνική, πειράζει πολλούς φιλάθλους που έχουν δει καλές ομάδες των λιονταριών. Η ομάδα περνά πολύ δύσκολη φάση, παραιτήσεις γίνονται κάθε λίγο διοικητικά και τεχνικό τιμ, οι υπόλοιποι 4 παίκτες είναι στην καραντίνα και δεν ξέρω γιατί έχει τόσο κακό απολογισμό εκτός έδρας. Γιατί αυτή η ομάδα που προέρχεται από νίκη εντός, δεν μπορεί να πάρει ούτε καν την ισοπαλία μακριά από τις Σέρρες. Έπειτα είναι και κάτι δηλώσεις παικτών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ότι στην Καλαμαριά θα πήγαινε καλύτερα η ομάδα και στην Άρτα και θα έπαιρνε κατά τους ίδιους βαθμούς. Αντ’ αυτού δεν πήρε τίποτα και παρουσίασε και πάλι στοιχεία που φυσικά είναι ανησυχητικά σχετικά με την παραμονή. Ας μην γινόταν αυτές οι δηλώσεις, εδώ θέλουμε έργα και πράξεις.

Και βγαίνει και ο προπονητής του ΚαραιΚαραϊ και μιλά για πλασματικό σκορ και σε αποτελειώνει με αυτό που λέει. Η απόλυτη ξεφτίλα να έχεις δεχτεί 16 τελικές!!!

Και είναι κρίμα για αυτή την αγωνιστική γιατί όλες οι άλλες ομάδες που βρίσκονται χαμηλά έχασαν και θα μπορούσε σε αυτή την αγωνιστική να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Ως βάλσαμο έρχονται τα δύο ματς στα χαρτιά και φυσικά πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τα δύο επόμενα εντός με Σπάρτη και Κισσαμικό. Διαβάστε παρακάτω που έχει δεχθεί και σε ποιες έδρες τρια γκολ φέτος στο πρωτάθλημα.

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-2

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1

16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1

22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0