Την Τετάρτη η έναρξη της «Πολιτείας των Ευχών»

Η Πολιτεία των Ευχών ανοίγει τις πύλες της, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης, στις 8 το βράδυ, στο κεντρικό πάρκο της πόλης των Σερρών. Η πιο όμορφη και φιλόξενη, εορταστική πολιτεία, σας περιμένει στις Σέρρες και φέτος, είναι πιο πλούσια σε δραστηριότητες από κάθε άλλη χρονιά, αφού τα μικρά παιδιά, μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι του Santa Claus, το εργαστήρι σοκολάτας, το σπίτι των δραστηριοτήτων, καθώς επίσης, το παγοδρόμιο, το Carusel και το ψυχαγωγικό πάρκο με το Λούνα Παρκ.

Κάθε χρόνο στη σκηνή της Πολιτείας των Ευχών φιλοξενούνται αγαπημένοι καλλιτέχνες. Έτσι και φέτος, στην έναρξη, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Σερραίο Διογένη Δασκάλου με τους Monie & Monie Conniente. Επίσης, στο stage της Πολιτείας θα εμφανιστούν, οι Onirama, ο επίσης Σερραίος Βασίλης Προδρόμου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης,  ενώ για την τελετή λήξης έχει προγραμματιστεί λαϊκό-δημοτικό γλέντι, με την ορχήστρα του Θοδωρή Μπιτζίδη.

Αυτά δήλωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασίλης Τερζής, οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο της Πολιτείας των Ευχών, προκειμένου να παρουσιάσουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το πρόγραμμα που ξεκινάει από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018.

Δειτε εδώ το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών