Σώτος Κοτσαμπας: Το δυνατό «χαρτί» του Β.Καλαϊτζίδη

Κορυφαίο στέλεχος της ομάδας «Επιμελείς Σέρρες» με υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρων τον Βασίλη Καλαϊτζίδη είναι ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σώτος Κοτσαμπας.

Το λαϊκό προφίλ του και η δυναμική που αναπτύσσει (μιας και μιλάει την γλώσσα της αλήθειας που αγκαλιάζει τους επαγγελματίες) θα τον ήθελαν όλοι στον συνδυασμό τους.

Μπροσταρης στους αγωνες.

Στο πλευρο των Σερραιων αγροτων

 

Είναι το δυνατό «χαρτί» του Βασίλη Καλαϊτζίδη και είναι αγαπητός για τον αυθορμητισμό του, αλλά και τον δυναμισμό του. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι την αγορά, τους ανθρώπους, αλλά και τα προβλήματα τους.

Ο μοναδικός που νιώθει και ξέρει τις ανάγκες της αγοράς και ακούει και προσέχει τους επαγγελματίες.

Έχει δώσει χρόνια τώρα πολλές μάχες και έχει συμπαρασταθεί έμπρακτα στους Σερραίους αγρότες. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως κατάφερε να κλείσει την αγορά και να ανεβάσει όλο τον επαγγελματικό κόσμο στα σύνορα του Προμαχώνα Σερρών για να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους αγρότες.

Με ημερίδες, συνέδρια και παρουσιάσεις ήταν μπροστά με την ΟΕΒΕΣΣ για να ενημερώσει τον επαγγελματικό κόσμο για το ασφαλιστικό αλλά και για διάφορα προβλήματα που απασχολούν κατά καιρούς τον επαγγελματία.

Δεν δισταζει να χτυπησει το χερι στο τραπεζι για να διεκδικησει το καλυτερο για τον τοπο