Συμφωνούν ότι διαφωνούν και το αντίστροφο-Άποψη του Κώστα Δελή

Εδώ και πολλές ημέρες μέσα από το ρεπορτάζ, αλλά και εσείς που διαβάζετε τις αναρτήσεις έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απίστευτης κατάστασης που υπάρχει στον Πανσερραϊκό. 15 χρονια ως επαγγελματίας στο ρεπορτάζ και αυτό που γίνεται φέτος ξεπερνά κάθε άλλη κατάσταση.

Διαβάστε σε άλλα άρθρα του FONH.GR την ανακοίνωση του ΜΓΣ αλλά και του Χρήστου Καραθανάση. 

Και σήμερα ειδικά περίμενα να τελειώσει το σήριαλ θετικά που έγινε με την υπόθεση του Χρήστου Καραθανάση και ΜΓΣ. Αντ’ αυτού υπάρχουν δύο ανακοινώσεις στην ημέρα από κάθε πλευρά που αναφέρουν ότι συμφωνούν να γίνει η συνεργασία, αλλά διαφωνούν σε πολλά και αποτελεί εμπόδιο για την συνεργασία. Όλοι θέλουν το καλό του Πανσερραϊκού, αλλά το καλό δεν έρχεται. Και πίστευα μέσα μου ότι με αυτά που πέρασε η ομάδα την περυσινή αγωνιστική περίοδο, όλοι γενικά θα γινόμασταν πιο σοφοί και δεν θα γίνουν χοντρά λάθη, δεν το αξίζει αυτός ο σύλλογος.

Όταν μπαίνουν οι εγωισμοί μπροστά δεν υπάρχει αίσιο τέλος και το καταλάβαμε περίτρανα όλο αυτό το διάστημα με αποκορύφωση τις τελευταίες ανακοινώσεις. Ποιος όμως την πληρώνει μέχρι τώρα; o Πανσερραϊκός δυστυχώς. Από την μια ο Ερασιτέχνης που έκανε πολλά λάθη από την αρχή στις συνομιλίες με τον Χρήστο Καραθανάση και όταν έκανε πίσω με γενναία βήματα, λόγω της πίεσης του χρόνου, έρχεται ο ίδιος ο Σερραίος επιχειρηματίας να πει ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συνεργαστεί. Αποτέλεσμα; Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, όλα είναι στον αέρα και άλλες ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία και μάλιστα είναι έτοιμες να δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Ανακοίνωση στην ανακοίνωση, συμβούλιο στο συμβούλιο, συνεντεύξεις στις συνεντεύξεις και τελικά όχι λευκός καπνός, τίποτα δεν βγαίνει από όλα αυτά. Ο καθένας τορπιλίζει από την πλευρά του την συμφωνία, όσα βήματα έχουν γίνει από ΜΓΣ και τον Σερραιο επιχειρηματία.

Εδώ που φτάσαμε τώρα και οι δύο έκαναν λάθη και οι δύο πλευρές έχουνε μερίδιο ευθύνης. Λέει ο κ.Καραθανάσης πως θα επανέλθει και τρίτη φορά, γιατι; Αφού υπάρχει τόση προκατάληψη από τον ίδιο ας αποχωρήσει. Και ο Ερασιτέχνης αφού δεν ήθελε τον κ.Καραθανάση και είχαν σημαντικές ενστάσεις, ας έβλεπαν μια άλλη λύση.