Στον Πανσερραϊκό ο Γιώργος Καράγκουτης

Μια από τις πρώτες κινήσεις για τη νέα σεζόν και μια σημαντική κίνηση ενισχύεται στο τεχνικό τιμ η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού με την πρόσληψη του παλαίμαχου Σερραίου καλαθοσφαιριστή Γιώργου Καράγκουτη. Οι «κόκκινοι» θέλουν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ακαδημίες και για αυτό προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση. Μαζί του οι Χρήστος Γκαβανόζης και Ανέστης Σταυρόπουλος. Διαβάστε την ανακοίνωση «Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Πανσερραϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, γιατί το όνομά του είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Εμπιστευόμαστε τη νευραλγική θέση του Υπεύθυνου Ακαδημιών στον Γιώργο Καράγκουτη, έναν σπουδαίο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος στην πολύχρονη καριέρα του ξεχώρισε για την ηθική του, αλλά και το χαμηλό προφίλ που τον χαρακτηρίζει.
Η επιτυχημένη διαδρομή του κ. Καράγκουτη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης σηματοδοτήθηκε από πολλές διακρίσεις: Παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής με τις Εθνικές ομάδες, κάτοχος του τροπαίου της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, πανελληνιονίκης με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.
Οι κοινές αντιλήψεις για το μπάσκετ, η μεθοδικότητα και η όρεξη για δουλειά, ενώνουν από σήμερα με απόλυτη εμπιστοσύνη τους δρόμους της ιστορικότερης ομάδας της πόλης μας και του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή. Στόχος του Γ. Καράγκουτη είναι η άρτια οργάνωση όλων των τμημάτων του Πανσερραϊκού με μακροχρόνιο ορίζοντα και με γνώμονα τη λειτουργία τους σε επαγγελματικά επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα του Σερραϊκού μπάσκετ, παράλληλα με εξωγηπεδικές δράσεις που μόνο όφελος και σωστές βάσεις θα προσφέρουν στους Σερραίους νεαρούς καλαθοσφαιριστές!
Στην προσπάθεια του αυτή, συμπαραστάτες και συνεργάτες του θα είναι οι κ.κ. Γκαβανόζης Χρήστος και Ανέστης Σταυρόπουλος.