Στην Ηράκλεια και τη ΣΕΡΓΑΛ ο Β. Καλαϊτζίδης

Σε εντατικούς ρυθμούς οι επισκέψεις του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλη Καλαϊτζίδη.

«Oι επαφές που ξεκινήσαμε και θα συνεχιστούν και τις αμέσως προσεχείς ημέρες έχουν ουσιαστικό και όχι εθιμοτυπικό χαρακτήρα, όπως συνήθως γίνεται σε προεκλογικές περιόδους. Η δική μας θέση για τον ρόλο των παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων είναι η διαρκής, ουσιαστική και αποδοτική συνεργασία, πάνω στα ζητήματα που αφορούν όλο το Νομό Σερρών». Με αυτές τις σκέψεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες» ξεκίνησε η συνάντηση συνεργασίας που είχαν στο δημαρχιακό Μέγαρο Ηράκλειας που είχαν το πρωί της Τετάρτης (15/11/2017) οι κύριοι Κοτσακιαχίδης και Καλαϊτζίδης.

Ο Δήμαρχος της Ηράκλειας, Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλη Καλαϊτζίδη με τον οποίο συζήτησαν όλα τα μείζονα θέματα που άμεσα ή έμμεσα αφορούν την εν λόγω περιοχή και την επιχειρηματικότητά της. μας.
«Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Επιμελητήριο Σερρών έχει σημαίνοντα λόγο σε οτιδήποτε αφορά την οικονομική, κοινωνική και αναπτυξιακή πορεία του τόπου και ως θεσμικός εκφραστής της τοπικής επιχειρηματικότητας οφείλει να συνεργάζεται στενά με τους φορείς ώστε μέσα από κοινή και στοχευμένη δράση να έχουμε μέγιστο αποτέλεσμα στις πρωτοβουλίες μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ.Καλαϊτζίδης.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ.Καλαϊτζίδη για την επίσκεψη και τη «ζωηρή» συζήτηση που είχαν και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης επισκέφτηκε στις Σέρρες την «ΣΕΡΓΑΛ»

Ο κ.Καλαϊτζίδης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της εταιρίας και όπως ανέφερε στη συνέχεια, «οι επιχειρήσεις χρειάζονται έμπρακτη στήριξη, διότι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας».

Από το Γραφείο Τύπου