«Σπάει» όλα τα κοντέρ το FONH.GR

To Σερραϊκό ενημερωτικό site FONH.GR το τελευταίο διάστημα έχει μόνο ανοδική πορεία και «σπάει» όλα τα κοντέρ επισκεψιμότητας. Τα μαχητικά ρεπορτάζ του, η ανεξαρτησία του, τα αφιερώματα του, η σοβαρότητα και αξιοπιστία του στην ενημερωση, το κατατάσσουν στην Νο 1 θέση. Με έμφαση στην κοινωνία, τον αθλητισμό και το Lifestyle. Με δύο διαδικτυακές εκπομπές.

Ειδικά στις ηλικίες 35-44 το FONH.GR «σαρώνει», αλλα και στις ηλικίες 45-54 έχει ανοδική τάση.

Επισης, οι δείκτες του είναι διπλάσια ανεβασμένοι σε επισκεψιμότητα μ.ο καθημερινά και ανά μηνα σε σχέση με πέρυσι.

Το 57.5% το διαβάζουν άντρες και το 42.5% γυναίκες, ποσοστό που μεταβάλλεται ανά περιόδους.

Mε δύο ομάδες και σελίδα στο Facebook με φανατικά μέλη που δεν το αφήνουν. Με την καλύτερη απήχηση θεμάτων σε δύο ομάδες ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑΙΕS και Edo Serres Serres με like και σχόλια.

Και διαφημιστικά το FONH έχει δυνατούς υποστηρικτές με διαφήμισεις από όλο το νομό. Διαβάστε και αυτό, 8.700 κακόβουλες προσπάθειες να ρίξουν το site αποκλειστηκαν, χάρη στο καινοτόμο από πέρυσι site μας.

Ότι διαβάζετε στο FONH.GR ειναι αυτό που ισχύει και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και για αυτο σας ευχαριστούμε. Παρακάτω οι δύο υπεύθυνοι δημοσιογράφοι του FONH.GR Γιάννης Δελης, Κώστας Δελης. Όταν τα ανώνυμα site και blog πεφτουν και διασύρονται στην κοινωνία, εμείς ανεβαίνουμε.

Και όλα αυτά, όταν αυτό το μήνα συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας και έχουν ανέβει 5.500 άρθρα. Από κάτω το τωρινό λογότυπο του site μας.

Δείτε παρακάτω πώς ήταν και το αρχικό λογότυπο του site το 2014.

FONH.GR – Η Φωνή σου έχει δύναμη